Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Klingen Schuldige Falken
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Rückauf speelt de bal door. Jackel is nu in balbezit. Prudlik begaat een overtreding. Prudlik krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Jackel onderschept slim de pass. Jackel probeert naar een medespeler te passen. Cuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Walgenbach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Nopper rent richting de bal. Nopper geeft een lange en hoge pass. Däuber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jantzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantzen draait met de bal, schiet en ... Pantelias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Carstens is nu in balbezit. Carstens passt de bal in één keer door. Elsässer heeft problemen om de bal te vangen. Jantzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantzen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Walgenbach is nu in balbezit. Cuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cuc speelt de bal door. Jantzen is nu in balbezit. Jantzen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Klingen - Schuldige Falken 0:1

39e minuut.
Prudlik verovert de bal door een tackle van achteren. Prudlik met een sublieme pass. Gsindl speelt de bal door. Löble is nu in balbezit. Löble draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Klingen 58%, Schuldige Falken 42%.
Verwegene Klingen - Schuldige Falken 0:1

51e minuut.
Pape trapt de bal weg van het doel. Cuc kopt de bal weg. Klungelig pakt Quindt de bal. Jantzen is nu in balbezit. Jantzen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Walgenbach kopt de bal weg. Löble heeft problemen om de bal te vangen. Löble speelt de bal door. Alm is nu in balbezit. Alm schiet op doel. Pape verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Alm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gallmeister komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rückauf probeert naar een medespeler te passen. Walgenbach rent richting de bal. Prudlik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prudlik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Jackel passt de bal in één keer door. Cuc is nu in balbezit. Gallmeister schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gallmeister is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Quindt verovert de bal door een tackle van achteren. Quindt geeft een lange en hoge pass. Isermann rent richting de bal. Walgenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Walgenbach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Walgenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hafke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafke passt de bal zonder na te denken. Jantzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jantzen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Elsässer geeft de bal voor. Inworp. Teinert met de inworp. Gsindl rent richting de bal. Gsindl geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cuc passt de bal in één keer door. Perle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carstens speelt de bal door. Walgenbach is nu in balbezit. Walgenbach schiet op doel. Pape bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Klingen 55%, Schuldige Falken 45%.
Verwegene Klingen - Schuldige Falken 0:1