Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boreham Bantams Warrington Castle
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Ginola met een snelle inworp. Turnbull geeft de bal voor. Dipepa rent richting de bal. Goss onderschept slim de pass. Goss haalt uit met een fantastische trap. James kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boreham Bantams - Warrington Castle 1:0

21e minuut.
Dipepa met een sublieme pass. Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo probeert naar een medespeler te passen. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day schiet op doel. James verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bruce geeft de bal voor. Inworp. Goss met een snelle inworp. Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boreham Bantams - Warrington Castle 2:0

24e minuut.
Crow geeft de bal voor. Inworp. Dean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayo is nu in balbezit. Mayo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Crow is nu in balbezit. Goss verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Crow zijn tegenspeler op de grond. Crow krijgt een gele kaart. Goss raakt geblesseerd tijdens het duel. Goss zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Day rent richting de bal. Day schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boreham Bantams - Warrington Castle 3:0

27e minuut.
Dipepa geeft een hoge lob. Inworp. Goss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayo geeft een lange en hoge pass. Day maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Edozie passt de bal in één keer door. Mayo rent richting de bal. Mayo speelt de bal door. Day rent richting de bal. Day schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boreham Bantams - Warrington Castle 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boreham Bantams 29%, Warrington Castle 71%.
Boreham Bantams - Warrington Castle 4:0

73e minuut.
Inworp. Crow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dipepa heeft problemen om de bal te vangen. Mayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo geeft de bal voor. James verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bowles kopt de bal weg. James bokst de bal weg.

77e minuut.
Underhill onderschept slim de pass. Underhill speelt de bal door. Donnelly is nu in balbezit. Donnelly haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bree de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boreham Bantams 57%, Warrington Castle 43%.
Boreham Bantams - Warrington Castle 4:0