Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caimanes del Montón Mileuristas Lujuriosos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 23.2
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Caminero is nu in balbezit. Caminero passt de bal zonder na te denken. Belletti is nu in balbezit. Ruiz Campo is nu in balbezit. Ruiz Campo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Argibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes onderschept slim de pass. Lopes passt de bal met de wreef. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Villa Sánchez trapt de bal weg van het doel. Sánchez Jara kopt de bal weg. Klungelig pakt Loyola de bal. Duque García onderschept slim de pass. Duque García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is de la Paz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Paz probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Campo is nu in balbezit. Ruiz Campo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes del Montón - Mileuristas Lujuriosos 0:1

36e minuut.
Bango geeft de bal voor. Argibay heeft problemen om de bal te vangen. Duque García kopt de bal weg. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caimanes del Montón - Mileuristas Lujuriosos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes del Montón 44%, Mileuristas Lujuriosos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caimanes del Montón - Mileuristas Lujuriosos 1:1

54e minuut.
Lopes verovert de bal door een tackle van achteren. Lopes met een sublieme pass. Ruiz Campo heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Campo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rubinos de bal onder controle te krijgen. Pardo Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruiz Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Campo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lopes is nu in balbezit. Piña Cousillas onderschept slim de pass. Lopes begaat een overtreding. Lopes krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Lopes rent richting de bal. Argibay verovert de bal door een tackle van achteren. Argibay met een sublieme pass. Ruiz Campo is nu in balbezit. Ruiz Campo draait met de bal, schiet en ... Pardo Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Pardo Calvo speelt de bal door. Daar is Argibay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argibay kopt de bal weg. Ruiz Campo is nu in balbezit. Ruiz Campo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lopes is nu in balbezit. Duque García rent richting de bal. Leal onderschept slim de pass. Lopes is nu in balbezit. Lopes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Aguinaga probeert de bal aan de voet te houden. Gutiérrez rent richting de bal. Loyola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gutiérrez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gutiérrez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Comino zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Loyola de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes del Montón 30%, Mileuristas Lujuriosos 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caimanes del Montón - Mileuristas Lujuriosos 1:1