Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rotxaFC Teaser
433 Tactiek 442 mia
34% Balbezit 66%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 46
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 41.1
average Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
average Verdedigen average


4e minuut.
Demartini passt de bal met de wreef. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo begaat een overtreding. Pozo krijgt een gele kaart. Gaugaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaugaş komt bij de bal en schiet. Marrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:1

7e minuut.
Díaz Peramos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardoso rent richting de bal. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:2

9e minuut.
Cardoso passt de bal zonder na te denken. Daar is Gaugaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Cartoy rent richting de bal. Gaugaş verovert de bal door een tackle van achteren. Gaugaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:3

10e minuut.
Gaugaş onderschept slim de pass. Cardoso rent richting de bal. Gaugaş rent richting de bal. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Anievas is nu in balbezit. Demartini verovert de bal door een tackle van achteren. Demartini met een sublieme pass. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ilodigwe kopt de bal weg. Daar is Errandonea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso passt de bal in één keer door. Gaugaş heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Daar is Gaugaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:4

16e minuut.
Odzimkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odzimkowski. Odzimkowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pozo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:5

20e minuut.
Daar is Kemppinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemppinen geeft een lange en hoge pass. Chita met een sublieme pass. Daar is Gaugaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaugaş schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gaugaş probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gaugaş de bal. Gaugaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Gaugaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Cartoy rent richting de bal. Cardoso onderschept slim de pass. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş schiet op doel. Marrero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:6

26e minuut.
Suárez Cartoy rent richting de bal. Cardoso onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gaugaş de bal. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Marrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Demartini geeft een hoge lob. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş is nu in balbezit. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:7

31e minuut.
Chita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş is nu in balbezit. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:8

34e minuut.
Odzimkowski speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Suárez Cartoy is nu in balbezit. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso schiet op doel. Marrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pozo geeft de bal voor. Alliata kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Anievas de bal onder controle te krijgen. Demartini bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marrero speelt de bal door. Odzimkowski kopt de bal weg. Gaugaş rent richting de bal. Gaugaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gaugaş haalt uit met een fantastische trap. Pozo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ilodigwe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demartini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Marrero trapt de bal weg van het doel. Demartini probeert naar een medespeler te passen. Gaugaş rent richting de bal. Gaugaş heeft problemen om de bal te vangen. Gaugaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Díaz Peramos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odzimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Odzimkowski passt de bal in één keer door. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marrero probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso speelt de bal door. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:9

43e minuut.
Odzimkowski passt de bal zonder na te denken. Chita bereikt de bal nog maar net als eerste. Chita passt de bal zonder na te denken. Gaugaş heeft problemen om de bal te vangen. Gaugaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chita geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilodigwe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rotxaFC 87%, Teaser 13%.
rotxaFC - Teaser 0:9

48e minuut.
Ilodigwe rent richting de bal. Ilodigwe speelt de bal door. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş haalt uit met een fantastische trap. Marrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

50e minuut.
Gaugaş is nu in balbezit. Zurita is nu in balbezit. Zurita passt de bal in één keer door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:10

52e minuut.
Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo geeft een hoge lob. Gaugaş probeert de bal aan de voet te houden. Cardoso kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaugaş de bal. Marrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaugaş rent richting de bal. Gaugaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chita met een snelle inworp. Cardoso speelt de bal door. Gaugaş rent richting de bal. Gaugaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marrero met een harde bal richting middenveld. Odzimkowski kopt de bal weg. Gaugaş rent richting de bal. Gaugaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:11

61e minuut.
Gaugaş verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:12

64e minuut.
Chita passt de bal in één keer door. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso rent richting de bal. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş draait met de bal, schiet en ... Marrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:13

71e minuut.
Doeltrap. Becchio komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Becchio probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso geeft een hoge lob. Zurita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş draait met de bal, schiet en ... Marrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:14

76e minuut.
Coya probeert de bal met de borst te controleren. Demartini verovert de bal door een tackle van achteren. Demartini speelt de bal door. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş draait met de bal, schiet en ... Marrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Díaz Peramos geeft de bal voor. Chita kopt de bal weg. Cardoso rent richting de bal. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Odzimkowski kopt de bal weg. Gaugaş controleert de bal met de borst. Wat een zware overtreding van Pozo ... Strafschop! Gaugaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gaugaş neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:15

84e minuut.
Doeltrap. Pozo met een harde bal richting middenveld. Demartini kopt de bal weg. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chita geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pozo probeert de bal met de borst te controleren. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rotxaFC - Teaser 0:16

88e minuut.
Suárez Cartoy is nu in balbezit. Demartini verovert de bal door een tackle van achteren. Demartini met een sublieme pass. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş schiet op doel. Marrero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rotxaFC 90%, Teaser 10%.
rotxaFC - Teaser 0:16