Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domingueros Cagaos Zorros Obesos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cobián rent richting de bal. Cobián passt de bal zonder na te denken. Daar is Zahínos Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahínos Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domingueros Cagaos - Zorros Obesos 0:1

4e minuut.
Izuriaga is nu in balbezit. Izuriaga passt de bal in één keer door. Gálvez Obrero rent richting de bal. Cobián onderschept slim de pass. Cobián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gálvez Obrero rent richting de bal. Gálvez Obrero passt de bal met de wreef. Meana Acebal is nu in balbezit. Urrengoetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrengoetxea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domingueros Cagaos 64%, Zorros Obesos 36%.
Domingueros Cagaos - Zorros Obesos 0:1

61e minuut.
Zahínos Sánchez onderschept slim de pass. Cobián rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gálvez Obrero. Gálvez Obrero krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Cejudo speelt de bal door. Cela geeft een lange en hoge pass. Daar is Cejudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobián draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Larrumbide trapt de bal weg van het doel. Daar is Muniozguren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gálvez Obrero is nu in balbezit. Cobián onderschept slim de pass. Cobián geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Inworp. Izuriaga met een snelle inworp. Urrengoetxea is nu in balbezit. Urrengoetxea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pastor de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Muniozguren is nu in balbezit. Muniozguren geeft een lange en hoge pass. Cela heeft problemen om de bal te vangen. Cobián rent richting de bal. Cobián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domingueros Cagaos - Zorros Obesos 0:2

87e minuut.
Gálvez Obrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez Obrero passt de bal zonder na te denken. Urrengoetxea probeert naar een medespeler te passen. López González heeft problemen om de bal te vangen. López González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domingueros Cagaos 62%, Zorros Obesos 38%.
Domingueros Cagaos - Zorros Obesos 0:2