Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RCD KILLER CLOWN PiacenzaCF
Normal Tactiek Pegaso
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 61
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 53.2
poor Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Land speelt de bal door. Iñarra rent richting de bal. Iñarra speelt de bal door. Luzuriaga heeft problemen om de bal te vangen. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Campuzano is nu in balbezit. Kırıkkale onderschept slim de pass. Kırıkkale probeert naar een medespeler te passen. Brännström bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännström haalt uit met een fantastische trap. Paal! Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:1

7e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft de bal voor. Luzuriaga springt en kopt de bal. Horrillo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:2

9e minuut.
Iñarra verovert de bal door een tackle van achteren. Iñarra passt de bal in één keer door. Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brännström bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännström draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gauna Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Land probeert naar een medespeler te passen. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Land rent richting de bal. Land speelt de bal door. Klungelig pakt Espinosa de bal. Brännström rent richting de bal. Brännström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:3

15e minuut.
Iñarra kopt de bal weg. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga passt de bal zonder na te denken. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Montoya met een harde bal richting middenveld. Kırıkkale kopt de bal weg. Brännström is nu in balbezit. Brännström draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Mantecón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espinosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lumbreras met een snel genomen vrije trap. Luzuriaga kopt de bal weg. Lumbreras speelt de bal door. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:4

29e minuut.
Camino geeft de bal voor. Vena rent richting de bal. Vena passt de bal in één keer door. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lumbreras kopt de bal weg. Brännström is nu in balbezit. Mantecón verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel. Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:5

31e minuut.
Díaz Vázquez is nu in balbezit. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga passt de bal met de wreef. Brännström rent richting de bal. Brännström schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Brännström de bal. Brännström passt de bal zonder na te denken. Lumbreras probeert naar een medespeler te passen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:6

37e minuut.
Brännström passt de bal zonder na te denken. Mantecón speelt de bal door. Díaz Vázquez rent richting de bal. Brännström verovert de bal door een tackle van achteren. Brännström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:7

40e minuut.
Gauna Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Nebrada rent richting de bal. Nebrada geeft de bal voor. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap. Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:8

41e minuut.
Vallejo passt de bal zonder na te denken. Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. Espinosa passt de bal in één keer door. Daar is Brännström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brännström geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Brännström rent richting de bal. Brännström schiet op doel. Na een snelle pass probeert Díaz Vázquez de bal onder controle te krijgen. Luzuriaga krijgt zijn hoofd ertegen. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RCD KILLER CLOWN 83%, PiacenzaCF 17%.
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:9

46e minuut.
Land passt de bal met de wreef. Brännström is nu in balbezit. Brännström passt de bal in één keer door. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Horrillo trapt de bal weg van het doel. Espinosa kopt de bal weg. Brännström bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännström schiet op doel. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:10

48e minuut.
Campuzano passt de bal met de wreef. Mantecón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantecón probeert naar een medespeler te passen. Lumbreras is nu in balbezit. Lumbreras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Espinosa geeft een hoge lob. Iñarra is nu in balbezit. Iñarra probeert naar een medespeler te passen. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:11

54e minuut.
Iñarra speelt de bal door. Luzuriaga rent richting de bal. Horrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ... Montoya bokst de bal weg. Brännström rent richting de bal. Brännström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:12

55e minuut.
Klungelig pakt Luzuriaga de bal. Luzuriaga passt de bal in één keer door. Brännström rent richting de bal. Brännström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:13

57e minuut.
Lumbreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbreras passt de bal zonder na te denken. Brännström rent richting de bal. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:14

58e minuut.
Brännström met een sublieme pass. Espinosa is nu in balbezit. Lumbreras heeft problemen om de bal te vangen. Lumbreras geeft een lange en hoge pass. Luzuriaga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:15

59e minuut.
Díaz Vázquez passt de bal zonder na te denken. Vallejo is nu in balbezit. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Brännström rent richting de bal. Brännström draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Brännström schiet op doel. Montoya met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Iñarra de bal onder controle te krijgen. Brännström bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännström schiet op doel. Montoya bokst de bal weg. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga schiet op doel. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:16

62e minuut.
Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Montañés heeft problemen om de bal te vangen. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga heeft problemen om de bal te vangen. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:17

67e minuut.
Iñarra is nu in balbezit. Iñarra geeft de bal voor. Mantecón kopt de bal weg. Luzuriaga heeft problemen om de bal te vangen. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ... Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mantecón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga schiet op doel. Montoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:18

71e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Mantecón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Espinosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Espinosa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:19

73e minuut.
Horrillo geeft een hoge lob. Camino rent richting de bal. Camino geeft een lange en hoge pass. Daar is Iñarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iñarra geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Brännström rent richting de bal. Land is nu in balbezit. Brännström bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Luzuriaga de bal. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ... Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brännström bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännström haalt uit met een fantastische trap. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:20

76e minuut.
Lumbreras rent richting de bal. Lumbreras geeft een lange en hoge pass. Iñarra rent richting de bal. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Montoya met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Iñarra de bal. Iñarra passt de bal met de wreef. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vallejo passt de bal in één keer door. Lumbreras speelt de bal door. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:21

79e minuut.
Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Montañés heeft problemen om de bal te vangen. Brännström rent richting de bal. Brännström draait met de bal, schiet en ... Montoya bokst de bal weg. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap. Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:22

82e minuut.
Mantecón onderschept slim de pass. Daar is Luzuriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brännström rent richting de bal. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:23

83e minuut.
Izurza probeert de bal aan de voet te houden. Montañés controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Land maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brännström rent richting de bal. Brännström haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Iñarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iñarra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mantecón de bal. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:24

85e minuut.
Campuzano met een sublieme pass. Montañés is nu in balbezit. Brännström onderschept slim de pass. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:25

88e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännström is nu in balbezit. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel. Mantecón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:26

89e minuut.
Daar is Camino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Land speelt de bal door. Díaz Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga controleert de bal met de borst. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Brännström bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännström geeft een lange en hoge pass. Daar is Luzuriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzuriaga haalt uit met een fantastische trap. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RCD KILLER CLOWN 88%, PiacenzaCF 12%.
RCD KILLER CLOWN - PiacenzaCF 0:27