Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búfalos del Dolor Real Vilagarcia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Duró probeert naar een medespeler te passen. García Hueso is nu in balbezit. Martínez Gómez onderschept slim de pass. Berlanga is nu in balbezit. Berlanga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Berlanga kopt de bal weg. Martínez Gómez is nu in balbezit. Segundo verovert de bal door een tackle van achteren. Calzón rent richting de bal. Calzón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Búfalos del Dolor - Real Vilagarcia 0:1

17e minuut.
García Hueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Gómez is nu in balbezit. García Hueso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Hueso krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Martínez Gómez raakt geblesseerd tijdens het duel. Guardiola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rambier heeft problemen om de bal te vangen. Berlanga rent richting de bal. Berlanga schiet op doel. Rambier probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Forges geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ahumada de bal. Berlanga is nu in balbezit. Martínez Gómez is nu in balbezit. Martínez Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Búfalos del Dolor - Real Vilagarcia 1:1

24e minuut.
Cabestany verovert de bal door een tackle van achteren. Cabestany geeft een hoge lob. Duró rent richting de bal. Berlanga onderschept slim de pass. Berlanga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Freixa de bal onder controle te krijgen. Toslada bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzón is nu in balbezit. Calzón haalt uit met een fantastische trap. González García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos del Dolor 60%, Real Vilagarcia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búfalos del Dolor - Real Vilagarcia 1:1

48e minuut.
Martínez Gómez passt de bal zonder na te denken. Guardiola probeert naar een medespeler te passen. Berlanga is nu in balbezit. Berlanga haalt uit met een fantastische trap. Cadarso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Carpintero probeert naar een medespeler te passen. Calzón rent richting de bal. Segundo rent richting de bal. Calzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Martínez Gómez rent richting de bal. Carpintero onderschept slim de pass. Guardiola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guardiola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos del Dolor 75%, Real Vilagarcia 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búfalos del Dolor - Real Vilagarcia 1:1