Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerdos Rabiosos Guardabosques Melancólicos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Jarque met een sublieme pass. López Segura is nu in balbezit. López Segura passt de bal in één keer door. Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Albendea draait met de bal, schiet en ... Bondía bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Ansotegi de bal. López Segura is nu in balbezit. Ansotegi is nu in balbezit. López Segura onderschept slim de pass. López Segura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Rabiosos - Guardabosques Melancólicos 1:0

21e minuut.
Luke kopt de bal weg. Ganuza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Tablado bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta rent richting de bal. Puerta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Moha met een sublieme pass. Martínez Tablado probeert de bal aan de voet te houden. Ganuza geeft een hoge lob. Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Albendea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ganuza probeert naar een medespeler te passen. López Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segura probeert naar een medespeler te passen. Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Albendea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Rabiosos - Guardabosques Melancólicos 2:0

33e minuut.
Luke onderschept slim de pass. Luke probeert naar een medespeler te passen. Martínez Tablado is nu in balbezit. Martínez Tablado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Botella de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Rabiosos 49%, Guardabosques Melancólicos 51%.
Cerdos Rabiosos - Guardabosques Melancólicos 2:0

53e minuut.
Jarque geeft een hoge lob. Ansotegi heeft problemen om de bal te vangen. Albendea is nu in balbezit. Albendea haalt uit met een fantastische trap. Bondía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Rabiosos - Guardabosques Melancólicos 3:0

58e minuut.
Madera geeft een lange en hoge pass. Puerta rent richting de bal. Hernández Creus onderschept slim de pass. Martínez Tablado onderschept slim de pass. Martínez Tablado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Moha heeft problemen om de bal te vangen. Moha geeft de bal voor. Tena García met een sublieme pass. López Segura is nu in balbezit. López Segura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is López Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Segura passt de bal met de wreef. Albendea is nu in balbezit. Albendea schiet op doel. Bondía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Rabiosos - Guardabosques Melancólicos 4:0

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bondía niet meer kan verder spelen. Huarte komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ganuza geeft een hoge lob. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rández is nu in balbezit. Puerta onderschept slim de pass. Puerta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Rabiosos 52%, Guardabosques Melancólicos 48%.
Cerdos Rabiosos - Guardabosques Melancólicos 4:0