Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:59
  • Competitiewedstrijd: League V 4
  • Stadion: FC Matabot Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 552
FC Matabot Jackyteo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een lange en hoge pass. Daar is Marculeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peris is nu in balbezit. Peris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Matabot - Jackyteo 1:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losada met een snelle inworp. Marculeta rent richting de bal. Marculeta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Correa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Losada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Infante controleert de bal met de borst. Marculeta rent richting de bal. Marculeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Larrea García geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lloret met de inworp. Marculeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marculeta geeft een lange en hoge pass. Ariaza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Matabot - Jackyteo 2:0

19e minuut.
Uceda speelt de bal door. Baixauli is nu in balbezit. Daudé rent richting de bal. Baixauli onderschept slim de pass. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Alberto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lloret met een snelle inworp. Marculeta is nu in balbezit. Marculeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Matabot 32%, Jackyteo 68%.
FC Matabot - Jackyteo 2:0

46e minuut.
Pérez Villarroya speelt de bal door. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santiago krijgt een gele kaart. Losada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molinero Calderón met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Infante is nu in balbezit. Infante probeert naar een medespeler te passen. Marculeta met een sublieme pass. Peris rent richting de bal. Peris schiet op doel. Ariaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Lloret is nu in balbezit. Lloret geeft een lange en hoge pass. Alberto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marculeta is nu in balbezit. Marculeta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
González Palacios rent richting de bal. Molinero Calderón onderschept slim de pass. Molinero Calderón geeft een lange en hoge pass. Peris rent richting de bal. Peris haalt uit met een fantastische trap. Ariaza bokst de bal weg.

72e minuut.
Lloret geeft een hoge lob. Correa is nu in balbezit. Peris onderschept slim de pass. Peris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Losada met de inworp. Peris bereikt de bal nog maar net als eerste. Peris schiet op doel. Na een snelle pass probeert Larrea García de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Matabot 44%, Jackyteo 56%.
FC Matabot - Jackyteo 2:0