Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monarcas Magníficos U.D,Limpiabotas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Ponte probeert de bal aan de voet te houden. Vegas is nu in balbezit. Ponte verovert de bal door een tackle van achteren. Tuero rent richting de bal. Tuero haalt uit met een fantastische trap. Aranzábal Alkorta bokst de bal weg.

16e minuut.
Galera onderschept slim de pass. Vegas is nu in balbezit. Vegas passt de bal zonder na te denken. Tuero rent richting de bal. Tuero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Martínez Escamilla schiet op doel. Liébanes kopt de bal weg. Ponte rent richting de bal. Artilleiro is nu in balbezit. Artilleiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vegas geeft een lange en hoge pass. Díaz Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Escamilla haalt uit met een fantastische trap. Carreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vara met een snelle inworp. Nogueira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galera. Nogueira raakt geblesseerd tijdens het duel. Vegas komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Artilleiro rent richting de bal. Ponte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Artilleiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Nogueira met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pevida de bal. Martínez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Escamilla haalt uit met een fantastische trap. Díaz Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Luiña met de inworp. Artilleiro is nu in balbezit. Artilleiro speelt de bal door. Vegas rent richting de bal. Vegas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Luis Enrique is nu in balbezit. Luis Enrique met een sublieme pass. Tuero rent richting de bal. Tuero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Magníficos - U.D,Limpiabotas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Magníficos 53%, U.D,Limpiabotas 47%.
Monarcas Magníficos - U.D,Limpiabotas 0:1

51e minuut.
Santisteban geeft een lange en hoge pass. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuero onderschept slim de pass. Tuero haalt uit met een fantastische trap. Galera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monarcas Magníficos - U.D,Limpiabotas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monarcas Magníficos 64%, U.D,Limpiabotas 36%.
Monarcas Magníficos - U.D,Limpiabotas 0:2