Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:00
  • Competitiewedstrijd: League V 4
  • Stadion: Eñipo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1996
Eñipo Monarcas Magníficos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lebrato passt de bal zonder na te denken. Almazán Abril rent richting de bal. Met opzet legt Ontangas zijn tegenspeler op de grond. Ontangas krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Corchado is nu in balbezit. Corchado passt de bal zonder na te denken. Ontangas is nu in balbezit. Almazán Abril verovert de bal door een tackle van achteren. Almazán Abril draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bengoetxea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luiña met een snelle inworp. Artilleiro is nu in balbezit. Artilleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eñipo - Monarcas Magníficos 0:1

31e minuut.
Corchado probeert naar een medespeler te passen. Aganzo Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aganzo Méndez passt de bal zonder na te denken. Almazán Abril is nu in balbezit. Almazán Abril haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo geeft een hoge lob. Ontangas rent richting de bal. Almazán Abril verovert de bal door een tackle van achteren. Almazán Abril draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eñipo - Monarcas Magníficos 1:1

44e minuut.
Luiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebrato verovert de bal door een tackle van achteren. Lebrato met een sublieme pass. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eñipo - Monarcas Magníficos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eñipo 45%, Monarcas Magníficos 55%.
Eñipo - Monarcas Magníficos 1:2

52e minuut.
Prados García met een sublieme pass. Dorado Bielsa is nu in balbezit. Dorado Bielsa met een sublieme pass. Klungelig pakt Almazán Abril de bal. Almazán Abril schiet op doel. Aranzábal Alkorta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Azpilikueta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aganzo Méndez is nu in balbezit. Aganzo Méndez passt de bal zonder na te denken. Almazán Abril is nu in balbezit. Almazán Abril draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eñipo - Monarcas Magníficos 2:2

81e minuut.
Corchado heeft problemen om de bal te vangen. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado onderschept slim de pass. Almazán Abril bereikt de bal nog maar net als eerste. Almazán Abril haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eñipo 51%, Monarcas Magníficos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eñipo - Monarcas Magníficos 2:2