Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Modernos Sinluz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
García Villar onderschept slim de pass. de Paula Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. de Paula Gamero passt de bal in één keer door. Villena rent richting de bal. Villena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is de Paula Gamero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano speelt de bal door. Murillo rent richting de bal. Murillo passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Irribarren heeft problemen om de bal te vangen. de Paula Gamero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Irribarren raakt geblesseerd tijdens het duel. Medrano met een snel genomen vrije trap. Vanoli kopt de bal weg. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Burguet geeft de bal voor. Martínez Fonseca rent richting de bal. Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Fonseca onderschept slim de pass. Martínez Fonseca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Modernos 53%, Sinluz 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros Modernos - Sinluz 0:0

49e minuut.
Vanoli probeert naar een medespeler te passen. de Paula Gamero is nu in balbezit. de Paula Gamero passt de bal in één keer door. Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
García Villar geeft een hoge lob. Tornell heeft problemen om de bal te vangen. Tornell geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irribarren zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buñuel met een snelle inworp. Codina Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Burguet rent richting de bal. Burguet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Modernos 51%, Sinluz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros Modernos - Sinluz 0:0