Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mileuristas F.C. Real Berceto
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Romero Salguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Romero Salguero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero Salguero krijgt een gele kaart.

5e minuut.
del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ... Darío Silva kopt de bal weg. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Romero Salguero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nachón verovert de bal door een tackle van achteren. Nachón geeft een hoge lob. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Romero Salguero is nu in balbezit. Romero Salguero geeft een lange en hoge pass. Nebrada kopt de bal weg. Pérez de Mendiola rent richting de bal. Pérez de Mendiola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Aso Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aso Ferrer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trullen met een snelle inworp. Pérez de Mendiola geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mileuristas F.C. 51%, Real Berceto 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mileuristas F.C. - Real Berceto 0:0

49e minuut.
Hermosín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Amo Cagigas rent richting de bal. Romero Salguero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero Salguero krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Prados kopt de bal weg. Ferrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrón geeft een hoge lob. Nachón is nu in balbezit. Nachón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Candelas heeft problemen om de bal te vangen. del Oro verovert de bal door een tackle van achteren. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas schiet op doel. Bodelón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mileuristas F.C. - Real Berceto 0:1

59e minuut.
Trullen onderschept slim de pass. del Oro bereikt de bal nog maar net als eerste. Trullen verovert de bal door een tackle van achteren. Trullen geeft de bal voor. Nebrada maakt een snoekduik en kopt de bal. José García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Núñez Acosta geeft een hoge lob. Orquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Orquín probeert naar een medespeler te passen. Nachón is nu in balbezit. Nachón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ferrón geeft de bal voor. Inworp. Prados met een snelle inworp. Daar is Pérez de Mendiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez de Mendiola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hermosín geeft een hoge lob. Cuéllar Jiménez rent richting de bal. Cuéllar Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Nachón is nu in balbezit. Nachón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bodelón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bodelón met een sublieme pass. Pérez de Mendiola kopt de bal weg. Candelas probeert naar een medespeler te passen. Nebrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
del Oro speelt de bal door. Orquín is nu in balbezit. Orquín speelt de bal door. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nachón rent richting de bal. del Amo Cagigas rent richting de bal. Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narváez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Candelas probeert naar een medespeler te passen. Nebrada is nu in balbezit. Nebrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mileuristas F.C. 51%, Real Berceto 49%.
Mileuristas F.C. - Real Berceto 0:1