Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablos Dulces Lobos de Pega
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


29e minuut.
Inworp. Rodríguez Cortina met een snelle inworp. Klungelig pakt Lacalle de bal. Lacalle haalt uit met een fantastische trap. Albert probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Dulces - Lobos de Pega 0:1

40e minuut.
Pérez Del Pozo geeft de bal voor. Daar is Cebrián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albert is nu in balbezit. Cebrián onderschept slim de pass. Cebrián haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Dulces 60%, Lobos de Pega 40%.
Diablos Dulces - Lobos de Pega 0:1

50e minuut.
Pérez Del Pozo passt de bal zonder na te denken. Campos Cerezo is nu in balbezit. Lacalle onderschept slim de pass. Cebrián is nu in balbezit. Cebrián schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dacosta geeft de bal voor. Inworp. Casillas Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacalle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez Cortina is nu in balbezit. Rodríguez Cortina haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ugidos heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fernández Botello met een snelle inworp. Pérez Del Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Del Pozo met een sublieme pass. Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrián haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Carmona Méndez rent richting de bal. Pereira rent richting de bal. Fernández Botello onderschept slim de pass. Carmona Méndez onderschept slim de pass. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pérez Del Pozo speelt de bal door. Lacalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacalle passt de bal zonder na te denken. Cebrián rent richting de bal. Cebrián schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Carmona Méndez rent richting de bal. Pérez Del Pozo speelt de bal door. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ... Palacios San Millán kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Morientes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira is nu in balbezit. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diablos Dulces - Lobos de Pega 1:1

83e minuut.
Dacosta rent richting de bal. Dacosta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carmona Méndez de bal. Pereira is nu in balbezit. Pereira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bersabé kopt de bal weg. Martín Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacalle verovert de bal door een tackle van achteren. Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrián haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Dulces 41%, Lobos de Pega 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diablos Dulces - Lobos de Pega 1:1