Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mileuristas Verdes Marineros Adictos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pozuelo geeft een lange en hoge pass. Negredo Sánchez is nu in balbezit. Negredo Sánchez passt de bal in één keer door. García Edo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Edo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos met een sublieme pass. Chkaf is nu in balbezit. Chkaf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mileuristas Verdes - Marineros Adictos 0:1

28e minuut.
Hornos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rández komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Rández bereikt de bal nog maar net als eerste. Rández geeft een lange en hoge pass. Zambrano kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramos de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Roba verovert de bal door een tackle van achteren. Roba passt de bal met de wreef. Pastor is nu in balbezit. García Edo onderschept slim de pass. García Edo haalt uit met een fantastische trap. Casal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Negredo Sánchez met de inworp. Anguas rent richting de bal. Pozuelo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozuelo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Martínez Olmedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mileuristas Verdes 44%, Marineros Adictos 56%.
Mileuristas Verdes - Marineros Adictos 0:1

56e minuut.
Maínz probeert de bal met de borst te controleren. Pozuelo is nu in balbezit. Pozuelo passt de bal zonder na te denken. García Edo is nu in balbezit. García Edo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Álvarez Cudeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chkaf de bal. Chkaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mileuristas Verdes - Marineros Adictos 0:2

60e minuut.
Carrión verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos is nu in balbezit. Chkaf is nu in balbezit. Chkaf draait met de bal, schiet en ... Obando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mileuristas Verdes - Marineros Adictos 0:3

62e minuut.
Ramos is nu in balbezit. García Edo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Edo geeft een lange en hoge pass. Pozuelo rent richting de bal. Pozuelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Negredo Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Negredo Sánchez met een sublieme pass. Amaya Carazo rent richting de bal. García Edo onderschept slim de pass. García Edo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pozuelo rent richting de bal. Maínz speelt de bal door. López Segú bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segú geeft de bal voor. García Edo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Negredo Sánchez geeft een hoge lob. Rández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Rández rent richting de bal. Rández draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mileuristas Verdes 49%, Marineros Adictos 51%.
Mileuristas Verdes - Marineros Adictos 0:3