Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caimanes Duros Reyes Nobles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Palón rent richting de bal. Abellas verovert de bal door een tackle van achteren. González Rey rent richting de bal. González Rey haalt uit met een fantastische trap. Revilla probeert de bal aan de voet te houden. Padilla bokst de bal weg.

18e minuut.
Estefanía Gil is nu in balbezit. Gandía onderschept slim de pass. Gandía met een sublieme pass. Navarro Lora rent richting de bal. Navarro Lora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Palón is nu in balbezit. Palón passt de bal met de wreef. Poladura rent richting de bal. Estefanía Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Estefanía Gil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
de la Osa probeert de bal aan de voet te houden. Sánchez Cobo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vicente Navarro. Vicente Navarro krijgt een gele kaart.

33e minuut.
González Rey passt de bal met de wreef. Duque García is nu in balbezit. Estefanía Gil maakt een afschuwelijke overtreding. Estefanía Gil krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Abellas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquero speelt de bal door. González Rey rent richting de bal. González Rey haalt uit met een fantastische trap. Padilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zúñiga is nu in balbezit. Zúñiga met een sublieme pass. Duque García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estefanía Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Estefanía Gil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes Duros - Reyes Nobles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes Duros 33%, Reyes Nobles 67%.
Caimanes Duros - Reyes Nobles 1:0

53e minuut.
Casquero probeert de bal aan de voet te houden. Belenguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandía begaat een overtreding. Gandía krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Duque García bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque García met een sublieme pass. Navarro Lora probeert naar een medespeler te passen. Poladura rent richting de bal. Poladura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
de la Osa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín Tejedor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poladura is nu in balbezit. Poladura draait met de bal, schiet en ... Sánchez Soriano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Poladura rent richting de bal. Poladura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vicente Navarro de bal. Navarro Lora rent richting de bal. Navarro Lora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes Duros 49%, Reyes Nobles 51%.
Caimanes Duros - Reyes Nobles 1:0