Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crowcity KARA FC
442 Tactiek 424
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Samandağ rent richting de bal. Samandağ haalt uit met een fantastische trap. Boluluoğlu kopt de bal weg. Samandağ rent richting de bal. Samandağ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Terim is nu in balbezit. Terim met een sublieme pass. Klungelig pakt Deblekeli de bal. Adıyamanlı rent richting de bal. Adıyamanlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kutlamış heeft problemen om de bal te vangen. Genç is nu in balbezit. Kutlamış begaat een overtreding. Genç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamarat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sakarya passt de bal zonder na te denken. Adıyamanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıyamanlı passt de bal in één keer door. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crowcity 57%, KARA FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
crowcity - KARA FC 0:0

58e minuut.
Gençoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gençoğlu probeert naar een medespeler te passen. Görür probeert naar een medespeler te passen. Burçak is nu in balbezit. Burçak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gençoğlu met een sublieme pass. Samandağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Boluluoğlu rent richting de bal. Samandağ rent richting de bal. Samandağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crowcity - KARA FC 0:1

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gençoğlu zal de hoekschop nemen. Görür rent richting de bal. Samandağ is nu in balbezit. Samandağ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Görür probeert naar een medespeler te passen. Burçak is nu in balbezit. Boluluoğlu met een sublieme pass. Gençoğlu rent richting de bal. Gençoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sakarya rent richting de bal. Görür tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakarya raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamarat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Terim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yula is nu in balbezit. Yula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crowcity 66%, KARA FC 34%.
crowcity - KARA FC 0:1