Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbostanspor Genç SK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Özçelik onderschept slim de pass. Özçelik geeft een hoge lob. Ateşalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gümüşgöz met een harde bal richting middenveld. Daar is Cihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşerler speelt de bal door. Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Mansur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Okur kopt de bal weg. Daar is Göztepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göztepe speelt de bal door. Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbostanspor - Genç SK 0:1

36e minuut.
Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Atsız is nu in balbezit. Atsız passt de bal in één keer door. Canpolat rent richting de bal. Canpolat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Atsız bereikt de bal nog maar net als eerste. Atsız passt de bal in één keer door. Aslantaş rent richting de bal. Canpolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Canpolat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbostanspor 42%, Genç SK 58%.
fenerbostanspor - Genç SK 0:1

50e minuut.
Cihan met een snelle inworp. Ateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateş geeft de bal voor. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Küloğlu met een sublieme pass. Canpolat is nu in balbezit. Aslantaş is nu in balbezit. Canpolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Canpolat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Göztepe kopt de bal weg. Acemoğlu is nu in balbezit. Kırklarelili is nu in balbezit. Beşerler verovert de bal door een tackle van achteren. Beşerler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
İstanbullu kan de bal niet met de borst controleren. Kırklarelili rent richting de bal. Kırklarelili geeft een lange en hoge pass. Canpolat is nu in balbezit. Canpolat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gümüşgöz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Aslantaş onderschept slim de pass. Aslantaş probeert naar een medespeler te passen. Canpolat is nu in balbezit. Canpolat haalt uit met een fantastische trap. Gümüşgöz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fenerbostanspor - Genç SK 1:1

75e minuut.
Göztepe rent richting de bal. Göztepe geeft een hoge lob. Baharatçı probeert de bal aan de voet te houden. Acemoğlu rent richting de bal. Acemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbostanspor 53%, Genç SK 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fenerbostanspor - Genç SK 1:1