Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:09
  • Competitiewedstrijd: League V 2
  • Stadion: Düzce FK Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 949
EminFC Göztepe FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Uluses verovert de bal door een tackle van achteren. Özdoğan rent richting de bal. Azar begaat een overtreding. Azar krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Azar de bal onder controle te krijgen. Özdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdoğan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EminFC - Göztepe FC 1:0

13e minuut.
Kahramantürk met een sublieme pass. Acil rent richting de bal. Lahanacı verovert de bal door een tackle van achteren. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EminFC 54%, Göztepe FC 46%.
EminFC - Göztepe FC 1:0

46e minuut.
Lahanacı heeft problemen om de bal te vangen. Lahanacı geeft een lange en hoge pass. Sakıba kopt de bal weg. Uslu is nu in balbezit. Uslu draait met de bal, schiet en ... Cümbüş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Özdoğan is nu in balbezit. Özdoğan passt de bal met de wreef. Tan is nu in balbezit. Uluses verovert de bal door een tackle van achteren. Uluses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EminFC - Göztepe FC 2:0

60e minuut.
Yalovalı met de inworp. Uslu is nu in balbezit. Uslu speelt de bal door. Lahanacı is nu in balbezit. Lahanacı haalt uit met een fantastische trap. Cümbüş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
EminFC - Göztepe FC 2:1

83e minuut.
Tan trapt de bal weg. Kahramantürk kopt de bal weg. Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses draait met de bal, schiet en ... Tan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EminFC 51%, Göztepe FC 49%.
EminFC - Göztepe FC 2:1