Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: telecom Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2673
telecom CF RomerOne
442off14+ Tactiek ro
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
33 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 39.2
outstanding Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Suur is nu in balbezit. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Dodrescu met de inworp. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Suur is nu in balbezit. Suur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Daar is Bede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suur krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede passt de bal zonder na te denken. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović verovert de bal door een tackle van achteren. Mojsilović draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dodrescu neemt de hoekschop. Suur springt en kopt de bal. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 1:0

16e minuut.
Ţânţar met de inworp. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een lange en hoge pass. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ciubotariu met een sublieme pass. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Suur rent richting de bal. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 2:0

26e minuut.
Ţânţar geeft een lange en hoge pass. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu met een sublieme pass. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu bokst de bal weg.

27e minuut.
Mikó passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Radian de bal. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović schiet op doel. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 3:0

30e minuut.
Ciubotariu met de inworp. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva met een sublieme pass. Suur rent richting de bal. Suur schiet op doel. Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 4:0

34e minuut.
Ciubotariu geeft een hoge lob. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović passt de bal met de wreef. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 5:0

37e minuut.
Owsiak rent richting de bal. Owsiak geeft een lange en hoge pass. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 6:0

41e minuut.
Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bede de bal. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Mojsilović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 33%, CF RomerOne 67%.
telecom - CF RomerOne 6:0

48e minuut.
Ţânţar passt de bal in één keer door. Oliva geeft de bal voor. Mojsilović kopt de bal weg. Suur rent richting de bal. Suur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ţânţar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suur maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bede heeft problemen om de bal te vangen. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović passt de bal zonder na te denken. Suur is nu in balbezit. Suur draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bede is nu in balbezit. Mojsilović verovert de bal door een tackle van achteren. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 7:0

59e minuut.
Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar passt de bal zonder na te denken. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 8:0

65e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. Mojsilović kopt de bal weg. Suur is nu in balbezit. Suur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dodrescu met een sublieme pass. Suur rent richting de bal. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur onderschept slim de pass. Suur draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović schiet op doel. Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 9:0

74e minuut.
Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft de bal voor. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović schiet op doel. Tomoşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Ţânţar passt de bal in één keer door. Mojsilović controleert de bal met de borst. Mojsilović speelt de bal door. Klungelig pakt Suur de bal. Suur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović passt de bal met de wreef. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 10:0

83e minuut.
Şipoş rent richting de bal. Radian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şipoş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciubotariu met een snel genomen vrije trap. Mojsilović kopt de bal weg. Suur is nu in balbezit. Suur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - CF RomerOne 11:0

85e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Dodrescu met een sublieme pass. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 33%, CF RomerOne 67%.
telecom - CF RomerOne 11:0