Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: RedZone Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11790
Vienna Cardinals FC Mödling
success Tactiek Kill Dill
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
54.4 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten very good
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Bouman probeert de bal aan de voet te houden. Olchawa is nu in balbezit. Met opzet legt Brás zijn tegenspeler op de grond. Brás is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Obermann probeert naar een medespeler te passen. Szleter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szleter probeert naar een medespeler te passen. Basiakos rent richting de bal. Basiakos haalt uit met een fantastische trap. Liebus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Chudy verovert de bal door een tackle van achteren. Szleter verovert de bal door een tackle van achteren. Szleter passt de bal met de wreef. Basiakos is nu in balbezit. Basiakos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Al-Hazam heeft problemen om de bal te vangen. Basiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiakos draait met de bal, schiet en ... Liebus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Amorini is nu in balbezit. Jünemann onderschept slim de pass. Jünemann probeert naar een medespeler te passen. Olchawa heeft problemen om de bal te vangen. Olchawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Michalski kopt de bal weg. Untner heeft problemen om de bal te vangen. Bouman is nu in balbezit. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski schiet op doel. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 47%, FC Mödling 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vienna Cardinals - FC Mödling 0:0

57e minuut.
Obermann rent richting de bal. Obermann geeft de bal voor. Amorini kopt de bal weg. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Basiakos stond buitenspel. Losev komt het veld opgelopen. Schmittinger komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Morganti kopt de bal weg. Holprig geeft de bal voor. Basiakos rent richting de bal. Basiakos schiet op doel. Schmittinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Inworp. Lindek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
ibn-Osman probeert naar een medespeler te passen. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa passt de bal in één keer door. Basiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Basiakos is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jünemann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Basiakos de bal. Basiakos geeft een hoge lob. Schmittinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Obermann verovert de bal door een tackle van achteren. Obermann passt de bal in één keer door. Basiakos rent richting de bal. Basiakos haalt uit met een fantastische trap. Schmittinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Mödling 1:0

84e minuut.
Hinkel komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Krecikowski passt de bal in één keer door. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel passt de bal met de wreef. Krecikowski heeft problemen om de bal te vangen. Krecikowski schiet op doel. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Hand geeft de bal voor. Olchawa is nu in balbezit. Al-Hazam begaat een overtreding. Olchawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Obermann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Mödling 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 44%, FC Mödling 56%.
Vienna Cardinals - FC Mödling 2:0