Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-21 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Stade des Martyrs
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
FC SZWEDEROWO Atletico La Fuerza
kot4 Tactiek 5311
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
72.6 gemiddelde waardering 67.6
incredible Schieten excellent
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


19e minuut.
Poruba speelt de bal door. Testori is nu in balbezit. Testori geeft een lange en hoge pass. Aleksander rent richting de bal. Aleksander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Atletico La Fuerza 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Fabicki de bal. Fabicki speelt de bal door. Testori rent richting de bal. Testori geeft een hoge lob. Aleksander springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Atletico La Fuerza 2:0

23e minuut.
Gallardo Martínez is nu in balbezit. Choiński begaat een overtreding. Gallardo Martínez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallardo Martínez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rielo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rielo geeft een lange en hoge pass. Ruch maakt een snoekduik en kopt de bal. Ankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gierowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Testori geeft een lange en hoge pass. Chiva is nu in balbezit. Chiva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Fonseca passt de bal zonder na te denken. Gallardo Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo Martínez passt de bal in één keer door. Pérez del Río geeft een hoge lob. Ruch maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Fabicki speelt de bal door. Testori rent richting de bal. Testori speelt de bal door. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel. Montero del Río probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Pérez del Río de bal. Gierowski probeert naar een medespeler te passen. Testori rent richting de bal. Testori geeft de bal voor. Aleksander springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Della Monica onderschept slim de pass. Della Monica geeft een hoge lob. Testori kopt de bal weg. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. Montero del Río verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gierowski passt de bal in één keer door. Testori bereikt de bal nog maar net als eerste. Testori geeft de bal voor. Aleksander maakt een snoekduik en kopt de bal. Montero del Río probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Atletico La Fuerza 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 38%, Atletico La Fuerza 62%.
FC SZWEDEROWO - Atletico La Fuerza 3:0

47e minuut.
Gierowski speelt de bal door. Choiński geeft de bal voor. Testori is nu in balbezit. Testori geeft een hoge lob. Aleksander springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Fabicki geeft een lange en hoge pass. Chiva is nu in balbezit. Hoyas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoyas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Testori kopt de bal weg. Chiva is nu in balbezit. Chiţul legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiva raakt geblesseerd tijdens het duel. Aleksander neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Montero del Río probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Atletico La Fuerza 4:0

72e minuut.
Inworp. Budzyński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aleksander stond buitenspel. Sergio komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fabicki probeert naar een medespeler te passen. Testori rent richting de bal. Testori speelt de bal door. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Ruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Popivoda geeft een lange en hoge pass. Testori speelt de bal door. Ruch rent richting de bal. Ruch draait met de bal, schiet en ... Ankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Della Monica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fabicki de bal. Fabicki geeft een hoge lob. Ruch is nu in balbezit. Ruch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Basara passt de bal in één keer door. Choiński speelt de bal door. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński onderschept slim de pass. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. Sergio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 39%, Atletico La Fuerza 61%.
FC SZWEDEROWO - Atletico La Fuerza 4:0