Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vollion Club Soccer Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2747
Vollion Club Soccer Bel Boys
A-T-T Tactiek 3-5-2_2024_1
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 62.3
average Schieten formidable
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Sälle speelt de bal door. Leosson is nu in balbezit. Leosson probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Canhão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:1

4e minuut.
Dosel met een sublieme pass. Ände rent richting de bal. Ände geeft een hoge lob. Năftănăilă krijgt zijn hoofd ertegen. Canhão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Năftănăilă is nu in balbezit. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:2

10e minuut.
Ände is nu in balbezit. Ände geeft een hoge lob. Sälle kopt de bal weg. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Leosson met de inworp. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă geeft de bal voor. Dosel is nu in balbezit. Dosel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canhão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Leosson onderschept slim de pass. Leosson geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz kopt de bal weg. Sälle is nu in balbezit. Sälle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cordera kopt de bal weg. Vespucci heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stenälv. Stenälv krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sälle onderschept slim de pass. Sälle met een sublieme pass. Dosel kan de bal niet met de borst controleren. Dosel draait met de bal, schiet en ... Canhão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:3

28e minuut.
Stenälv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leosson geeft een hoge lob. Daar is Dosel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Canhão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:4

31e minuut.
Dimunno geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă passt de bal in één keer door. Dosel rent richting de bal. Dosel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ände geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă springt en kopt de bal. Dosel rent richting de bal. Dosel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:5

33e minuut.
Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Sälle is nu in balbezit. Sälle passt de bal met de wreef. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Leosson passt de bal in één keer door. Ände bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände speelt de bal door. Daar is Dosel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Thell passt de bal zonder na te denken. Sälle rent richting de bal. Sälle passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dosel speelt de bal door. Ände rent richting de bal. Ände met een sublieme pass. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vollion Club Soccer 82%, Bel Boys 18%.
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:6

49e minuut.
Năftănăilă passt de bal in één keer door. Leosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leosson met een sublieme pass. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Canhão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Stenälv probeert naar een medespeler te passen. Leosson met een sublieme pass. Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sälle is nu in balbezit. Sälle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sälle rent richting de bal. Sälle geeft de bal voor. Daar is Dosel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:7

54e minuut.
Sälle passt de bal zonder na te denken. Leosson rent richting de bal. Leosson passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sälle passt de bal met de wreef. Leosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leosson speelt de bal door. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dosel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:8

58e minuut.
Leosson geeft een lange en hoge pass. Dosel rent richting de bal. Ände rent richting de bal. Ände geeft de bal voor. Năftănăilă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ände bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände passt de bal in één keer door. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel schiet op doel. Canhão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:9

60e minuut.
Dello Stritto komt het veld opgelopen. Siffling komt het veld opgelopen. Popajewski komt het veld opgelopen. Tylek komt het veld opgelopen. Helvei komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Năftănăilă speelt de bal door. Leosson heeft problemen om de bal te vangen. Leosson passt de bal met de wreef. Dosel rent richting de bal. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa passt de bal met de wreef. Helvei speelt de bal door. Siffling is nu in balbezit. Siffling draait met de bal, schiet en ... Riera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Cordera kan de bal niet met de borst controleren. Dosel speelt de bal door. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände geeft de bal voor. Năftănăilă springt en kopt de bal. Canhão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năftănăilă rent richting de bal. De bal raakt de paal. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:10

74e minuut.
Ände is nu in balbezit. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Sälle is nu in balbezit. Sälle haalt uit met een fantastische trap. Canhão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:11

76e minuut.
Ziemiańczyk probeert de bal aan de voet te houden. Leosson met een sublieme pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel. Canhão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:12

79e minuut.
Wódkiewicz kopt de bal weg. Thell is nu in balbezit. Thell speelt de bal door. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel. Canhão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Stenälv bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenälv passt de bal in één keer door. Leosson speelt de bal door. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Canhão bokst de bal weg.

83e minuut.
Dosel passt de bal in één keer door. Ände is nu in balbezit. Ände met een sublieme pass. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap. Canhão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stenälv kan de bal niet met de borst controleren. Stenälv speelt de bal door. Leosson probeert naar een medespeler te passen. Dosel rent richting de bal. Dosel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Canhão trapt de bal weg. Sälle kopt de bal weg. Ziemiańczyk controleert de bal met de borst. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel. Canhão bokst de bal weg.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ände geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dosel kopt de bal weg. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Canhão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ände neemt de hoekschop. Dosel kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vollion Club Soccer 80%, Bel Boys 20%.
Vollion Club Soccer - Bel Boys 0:13