Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Wierzchosławice Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2953
FC Wierzchosławice North╣London╠Reds
sicario 2 Tactiek ale graja
61% Balbezit 39%
9% Spel op eigen helft 91%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 33.7
solid Schieten poor
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Stufano rent richting de bal. Stufano probeert naar een medespeler te passen. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Costin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Segagni rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beckһam neemt de hoekschop. Costin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dombauer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Niemiro is nu in balbezit. Niemiro geeft de bal voor. Presezzi kopt de bal weg. Dombauer rent richting de bal. Dombauer draait met de bal, schiet en ... Costin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Segagni rent richting de bal. Segagni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 1:0

5e minuut.
Henoit probeert naar een medespeler te passen. Segagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Segagni probeert naar een medespeler te passen. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Costin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Niemiro geeft de bal voor. Presezzi is nu in balbezit. Segagni rent richting de bal. Segagni draait met de bal, schiet en ... Costin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 2:0

12e minuut.
Inworp. Beckһam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stufano met een sublieme pass. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Costin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 3:0

12e minuut.
Henoit speelt de bal door. Klungelig pakt Costin de bal. Costin probeert naar een medespeler te passen. Henoit kopt de bal weg. Costin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Stufano met een sublieme pass. Costin met een sublieme pass. Presezzi probeert naar een medespeler te passen. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Costin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dueñas neemt de hoekschop. Dombauer rent richting de bal. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Costin bokst de bal weg.

20e minuut.
Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dueñas zal de hoekschop nemen. Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Klungelig pakt Dombauer de bal. Dombauer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Segagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Presezzi is nu in balbezit. Presezzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dombauer rent richting de bal. Dombauer speelt de bal door. Segagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Segagni schiet op doel. Costin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 4:0

24e minuut.
Segagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam passt de bal in één keer door. Dombauer rent richting de bal. Dombauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Inworp. Dueñas met de inworp. Dombauer met een sublieme pass. Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Tsavan met een sublieme pass. Daar is Franek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franek probeert naar een medespeler te passen. Segagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Segagni schiet op doel. Costin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 5:0

29e minuut.
Costin geeft de bal voor. Henoit kopt de bal weg. Daar is Costin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi passt de bal in één keer door. Dombauer rent richting de bal. Dombauer schiet op doel. Costin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 6:0

35e minuut.
Woodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodin passt de bal in één keer door. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Costin trapt de bal weg. Henoit heeft problemen om de bal te vangen. Dombauer rent richting de bal. Dombauer schiet op doel. Costin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 7:0

39e minuut.
Costin met een harde bal richting middenveld. Presezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi passt de bal zonder na te denken. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer schiet op doel. Costin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tsavan kopt de bal weg. Stufano probeert naar een medespeler te passen. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer draait met de bal, schiet en ... Costin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 8:0

43e minuut.
Dueñas passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Henoit de bal onder controle te krijgen. Presezzi is nu in balbezit. Presezzi schiet op doel. Costin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 9:0

44e minuut.
Henoit geeft een hoge lob. Tsavan kopt de bal weg. Presezzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dombauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombauer schiet op doel. Costin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Segagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Segagni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 5%, North╣London╠Reds 95%.
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 10:0

49e minuut.
Dombauer is nu in balbezit. Costin met een sublieme pass. Presezzi met een sublieme pass. Daar is Dombauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombauer draait met de bal, schiet en ... Costin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Tsavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Presezzi met een sublieme pass. Segagni is nu in balbezit. Segagni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 11:0

52e minuut.
benhalal is nu in balbezit. Segagni is nu in balbezit. Henoit begaat een overtreding. Segagni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beckһam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Segagni is nu in balbezit. Segagni probeert naar een medespeler te passen. benhalal met een sublieme pass. Klungelig pakt Dueñas de bal. Dueñas met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Beckһam rent richting de bal. Beckһam passt de bal in één keer door. Dombauer rent richting de bal. Dombauer draait met de bal, schiet en ... Costin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 12:0

59e minuut.
Dueñas is nu in balbezit. Dueñas met een sublieme pass. Segagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Segagni draait met de bal, schiet en ... Costin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 13:0

63e minuut.
Presezzi rent richting de bal. Henoit onderschept slim de pass. Henoit met een sublieme pass. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer haalt uit met een fantastische trap. Costin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Beckһam is nu in balbezit. Beckһam speelt de bal door. Klungelig pakt Dombauer de bal. Dombauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 14:0

68e minuut.
Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam probeert naar een medespeler te passen. Segagni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dombauer rent richting de bal. Dombauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer met een sublieme pass. Segagni is nu in balbezit. Segagni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 15:0

85e minuut.
Beckһam met een sublieme pass. Woodin met een sublieme pass. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer draait met de bal, schiet en ... Costin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 16:0

88e minuut.
Franek is nu in balbezit. Franek passt de bal in één keer door. Segagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Segagni haalt uit met een fantastische trap. Costin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 13%, North╣London╠Reds 87%.
FC Wierzchosławice - North╣London╠Reds 17:0