Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MOV2 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
MOV2 Junta Elastica
fff5 Tactiek oposto
56% Balbezit 44%
7% Spel op eigen helft 93%
59 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 40
outstanding Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Porras is nu in balbezit. Porras speelt de bal door. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 1:0

7e minuut.
Zachęta passt de bal zonder na te denken. Mazziotta rent richting de bal. Mazziotta geeft een hoge lob. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ostaşu speelt de bal door. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride schiet op doel. Vannicola bokst de bal weg.

9e minuut.
Mitsikostas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 2:0

9e minuut.
Ponciano heeft problemen om de bal te vangen. Ponciano probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitsikostas zal de hoekschop nemen. Ogiński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ratzinger heeft problemen om de bal te vangen. Ratzinger met een sublieme pass. Mitsikostas speelt de bal door. Ogiński is nu in balbezit. Ogiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 3:0

15e minuut.
Mitsikostas rent richting de bal. Mitsikostas passt de bal zonder na te denken. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu met een sublieme pass. Gilbride rent richting de bal. Gilbride schiet op doel. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Ponciano heeft problemen om de bal te vangen. Gilbride rent richting de bal. Gilbride schiet op doel. Vannicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger met een sublieme pass. Ogiński rent richting de bal. Ogiński schiet op doel. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 4:0

18e minuut.
Mitsikostas met de inworp. Gilbride met een sublieme pass. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 5:0

20e minuut.
Ratzinger probeert naar een medespeler te passen. Gilbride speelt de bal door. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 6:0

22e minuut.
Vannicola probeert naar een medespeler te passen. Ratzinger kopt de bal weg. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vannicola trapt de bal weg. Mitsikostas kopt de bal weg. Ponciano heeft problemen om de bal te vangen. Gilbride is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitsikostas zal de hoekschop nemen. Gilbride rent richting de bal. Gilbride schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 7:0

27e minuut.
Sidibe verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzinger geeft een hoge lob. Ostaşu kopt de bal weg. Gilbride rent richting de bal. Gilbride draait met de bal, schiet en ... Vannicola bokst de bal weg. Ogiński rent richting de bal. Ogiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mitsikostas kopt de bal weg. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride probeert naar een medespeler te passen. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu schiet op doel. Vannicola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 8:0

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitsikostas zal de hoekschop nemen. Ogiński kan de bal niet met de borst controleren. Ogiński schiet op doel. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas passt de bal zonder na te denken. Ostaşu heeft problemen om de bal te vangen. Ostaşu schiet op doel. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 9:0

32e minuut.
Nesheim geeft een hoge lob. Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas probeert naar een medespeler te passen. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Mazziotta met een sublieme pass. Mitsikostas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogiński rent richting de bal. Ogiński haalt uit met een fantastische trap. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 10:0

36e minuut.
Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas passt de bal met de wreef. Ostaşu heeft problemen om de bal te vangen. Ostaşu schiet op doel. Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas passt de bal met de wreef. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ratzinger kopt de bal weg. Ogiński is nu in balbezit. Ogiński passt de bal met de wreef. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gilbride, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilbride draait met de bal, schiet en ... Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 11:0

39e minuut.
Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho passt de bal met de wreef. Daar is Ponciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu schiet op doel. Vannicola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ogiński rent richting de bal. Ogiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ponciano rent richting de bal. Mitsikostas onderschept slim de pass. Mitsikostas probeert naar een medespeler te passen. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride schiet op doel. Vannicola bokst de bal weg. Gilbride met een sublieme pass. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 12:0

44e minuut.
Inworp. Ratzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ostaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaşu schiet op doel. Vannicola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 13:0

44e minuut.
Pieri met een sublieme pass. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 7%, Junta Elastica 93%.
MOV2 - Junta Elastica 13:0

48e minuut.
Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gilbride de bal. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Vannicola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gilbride rent richting de bal. Gilbride draait met de bal, schiet en ... Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 14:0

52e minuut.
Ratzinger rent richting de bal. Ogiński rent richting de bal. Ogiński probeert naar een medespeler te passen. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ratzinger heeft problemen om de bal te vangen. Ratzinger passt de bal in één keer door. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 15:0

59e minuut.
Ratzinger probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponciano. Ratzinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Ratzinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ostaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaşu schiet op doel. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 16:0

61e minuut.
Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride speelt de bal door. Daar is Ostaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Mitsikostas kopt de bal weg. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride met een sublieme pass. Ostaşu heeft problemen om de bal te vangen. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ogiński is nu in balbezit. Ogiński passt de bal zonder na te denken. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 17:0

68e minuut.
Ratzinger is nu in balbezit. Gilbride probeert naar een medespeler te passen. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 18:0

70e minuut.
Mazziotta kopt de bal weg. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger onderschept slim de pass. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 19:0

74e minuut.
Ratzinger controleert de bal met de borst. Ratzinger passt de bal met de wreef. Ogiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ostaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. Vannicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ogiński is nu in balbezit. Ogiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 20:0

76e minuut.
Mazziotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazziotta speelt de bal door. Mitsikostas met een sublieme pass. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Vannicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gilbride met een sublieme pass. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger passt de bal met de wreef. Mitsikostas met een sublieme pass. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ratzinger is nu in balbezit. Ratzinger passt de bal zonder na te denken. Daar is Ogiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogiński haalt uit met een fantastische trap. Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 21:0

81e minuut.
Pieri probeert naar een medespeler te passen. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński onderschept slim de pass. Ogiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 22:0

83e minuut.
Vannicola probeert naar een medespeler te passen. Mitsikostas heeft problemen om de bal te vangen. Mitsikostas speelt de bal door. Gilbride rent richting de bal. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Vannicola bokst de bal weg.

85e minuut.
Mitsikostas kopt de bal weg. Gilbride probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gilbride passt de bal zonder na te denken. Ratzinger is nu in balbezit. Ratzinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mitsikostas speelt de bal door. Gilbride met een sublieme pass. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 23:0

88e minuut.
Mitsikostas passt de bal zonder na te denken. Gilbride probeert naar een medespeler te passen. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Vannicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 24:0

89e minuut.
Ogiński is nu in balbezit. Ogiński passt de bal in één keer door. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. Vannicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Beţivu kopt de bal weg. Mitsikostas heeft problemen om de bal te vangen. Mitsikostas met een sublieme pass. Gilbride rent richting de bal. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Vannicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Junta Elastica 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 7%, Junta Elastica 93%.
MOV2 - Junta Elastica 25:0