Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Games Team Eagles Coquitlam Mountain Lions
Normal Tactiek new532
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


11e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Quevedo geeft een hoge lob. Dajk is nu in balbezit. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:1

14e minuut.
Vélez probeert naar een medespeler te passen. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk passt de bal in één keer door. Botteghin is nu in balbezit. Botteghin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Quốc Hưng onderschept slim de pass. Quốc Hưng geeft de bal voor. Dajk rent richting de bal. Dajk draait met de bal, schiet en ... Dumont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:2

19e minuut.
Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez geeft een lange en hoge pass. Logan kopt de bal weg. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Quevedo onderschept slim de pass. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Botteghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Botteghin draait met de bal, schiet en ... Dumont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:3

30e minuut.
Marshall rent richting de bal. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo met een sublieme pass. Dajk rent richting de bal. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Vélez rent richting de bal. Vélez passt de bal met de wreef. Quevedo met een sublieme pass. Botteghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Botteghin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Dumont met een harde bal richting middenveld. Quevedo kopt de bal weg. Botteghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Botteghin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita speelt de bal door. Botteghin rent richting de bal. Botteghin schiet op doel. Dumont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:4

37e minuut.
Fujita probeert naar een medespeler te passen. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo met een sublieme pass. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Occean speelt de bal door. Daar is Logan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacDonald rent richting de bal. Dajk verovert de bal door een tackle van achteren. Dajk schiet op doel. Dumont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Fujita met een snelle inworp. Botteghin geeft de bal voor. Quevedo krijgt zijn hoofd ertegen. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Vélez geeft een hoge lob. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Dumont probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Fujita passt de bal met de wreef. Botteghin is nu in balbezit. Botteghin passt de bal in één keer door. Dajk is nu in balbezit. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Eagles 74%, Coquitlam Mountain Lions 26%.
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:5

47e minuut.
Vélez speelt de bal door. Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botteghin verovert de bal door een tackle van achteren. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hưng passt de bal met de wreef. Lammie is nu in balbezit. Botteghin verovert de bal door een tackle van achteren. Botteghin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fujita onderschept slim de pass. Fujita geeft een lange en hoge pass. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk is nu in balbezit. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:6

52e minuut.
Vélez rent richting de bal. Vélez met een sublieme pass. Dajk is nu in balbezit. Dajk schiet op doel. Dumont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:7

54e minuut.
Quốc Hưng probeert naar een medespeler te passen. Botteghin rent richting de bal. Dajk is nu in balbezit. Botteghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Botteghin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vélez passt de bal met de wreef. Fujita is nu in balbezit. Fujita geeft een hoge lob. Daar is Dajk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dumont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dumont speelt de bal door. Quốc Hưng kopt de bal weg. Daar is Dajk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajk schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Arguedas kan de bal niet met de borst controleren. Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal in één keer door. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Botteghin probeert naar een medespeler te passen. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Dumont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:8

66e minuut.
Lammie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal zonder na te denken. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vélez met een sublieme pass. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo speelt de bal door. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:9

71e minuut.
Daar is Fujita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujita geeft een lange en hoge pass. Occean heeft problemen om de bal te vangen. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quevedo neemt de hoekschop. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:10

73e minuut.
Dajk rent richting de bal. Dajk passt de bal met de wreef. Daar is Botteghin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Botteghin rent richting de bal. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo passt de bal zonder na te denken. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Dumont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Vélez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quốc Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Hưng probeert naar een medespeler te passen. Botteghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Botteghin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dumont met een harde bal richting middenveld. Fujita kopt de bal weg. Botteghin rent richting de bal. Botteghin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Eagles 85%, Coquitlam Mountain Lions 15%.
Games Team Eagles - Coquitlam Mountain Lions 0:10