Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mintis FC Vedarai
ruru 1 Tactiek 433wateva
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 57.2
formidable Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Di Corrado rent richting de bal. Di Corrado geeft een lange en hoge pass. Sprogis kopt de bal weg. Striupas rent richting de bal. Striupas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötvös passt de bal zonder na te denken. Striupas is nu in balbezit. Striupas draait met de bal, schiet en ... Švagžlis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mintis - FC Vedarai 0:1

6e minuut.
Striupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Striupas passt de bal zonder na te denken. Sprogis rent richting de bal. Sprogis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sillamo speelt de bal door. Muntrimas is nu in balbezit. Muntrimas passt de bal in één keer door. Striupas rent richting de bal. Striupas haalt uit met een fantastische trap. Švagžlis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Rempalski met de inworp. Di Corrado geeft een lange en hoge pass. Škulskis kopt de bal weg. Ötvös geeft een hoge lob. Striupas krijgt zijn hoofd ertegen. Švagžlis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Špėlys bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys passt de bal met de wreef. Binevičius rent richting de bal. Binevičius haalt uit met een fantastische trap. Mizeikis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Mintis - FC Vedarai 1:1

29e minuut.
Binevičius speelt de bal door. Klungelig pakt Špėlys de bal. Ötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys onderschept slim de pass. Špėlys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Stefanavičius geeft een lange en hoge pass. Mazgis is nu in balbezit. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgis verovert de bal door een tackle van achteren. Mazgis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Muntrimas kopt de bal weg. Striupas is nu in balbezit. Na een snelle pass probeert Sprogis de bal onder controle te krijgen. Sprogis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Muntrimas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Corrado is nu in balbezit. Di Corrado geeft de bal voor. Sprogis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Priešagalavičius met een sublieme pass. Naganovičius met een sublieme pass. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys verovert de bal door een tackle van achteren. Špėlys haalt uit met een fantastische trap. Mizeikis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mintis 48%, FC Vedarai 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mintis - FC Vedarai 1:1

46e minuut.
Mazgis rent richting de bal. Rempalski begaat een overtreding. Mazgis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sillamo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Binevičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Guidolin kopt de bal weg. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys onderschept slim de pass. Špėlys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mintis - FC Vedarai 2:1

60e minuut.
Špėlys passt de bal met de wreef. Binevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Binevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Binevičius haalt uit met een fantastische trap. Paal! Špėlys bereikt de bal nog maar net als eerste. Špėlys draait met de bal, schiet en ... Mizeikis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Di Corrado geeft een hoge lob. Nanevičius heeft problemen om de bal te vangen. Striupas rent richting de bal. Striupas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Mintis - FC Vedarai 2:2

69e minuut.
Naganovičius geeft een lange en hoge pass. Aracil heeft problemen om de bal te vangen. Binevičius rent richting de bal. Binevičius schiet op doel. Mizeikis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mintis - FC Vedarai 3:2

73e minuut.
Nanevičius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Priešagalavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Corrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corrado geeft de bal voor. Gorelis controleert de bal met de borst. Švagžlis bokst de bal weg. Striupas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Naganovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Naganovičius speelt de bal door. Aracil is nu in balbezit. Binevičius onderschept slim de pass. Binevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Nanevičius geeft een hoge lob. Inworp. Muntrimas met de inworp. Di Corrado geeft een hoge lob. Sprogis springt en kopt de bal. Švagžlis bokst de bal weg. Striupas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Mintis - FC Vedarai 3:3

89e minuut.
Striupas rent richting de bal. Sprogis is nu in balbezit. Striupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Striupas schiet op doel. Švagžlis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Sprogis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mintis - FC Vedarai 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mintis 52%, FC Vedarai 48%.
FK Mintis - FC Vedarai 3:4