Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:23
  • Bekerwedstrijd: Suomen Cup
  • Stadion: FC90min Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35028
FC90min Karsten Dream Team
4-2-3-1 Tactiek To Glory(hole)!
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.2 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten excellent
good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Wilk passt de bal zonder na te denken. Byrt speelt de bal door. Walter met een sublieme pass. Stănescu rent richting de bal. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Nokela rent richting de bal. Nokela met een sublieme pass. Mäntyjärvi is nu in balbezit. Mäntyjärvi haalt uit met een fantastische trap. Pohjantuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Karsten Dream Team 0:1

16e minuut.
Keinänen geeft een lange en hoge pass. Pieskä geeft de bal voor. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi draait met de bal, schiet en ... Pohjantuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Karsten Dream Team 0:2

26e minuut.
Keinänen passt de bal zonder na te denken. Pieskä geeft een hoge lob. Daar is Lindroos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu rent richting de bal. Stănescu schiet op doel. Lonkila bokst de bal weg. Lindroos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Keinänen met de inworp. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Walter passt de bal in één keer door. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak passt de bal met de wreef. Stănescu rent richting de bal. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Karpiniak met een sublieme pass. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter passt de bal zonder na te denken. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Koppinen heeft problemen om de bal te vangen. Mäntyjärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntyjärvi passt de bal met de wreef. Wasenius rent richting de bal. Wasenius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC90min 51%, Karsten Dream Team 49%.
FC90min - Karsten Dream Team 0:2

46e minuut.
Onnensaari komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Noronen met een sublieme pass. Nokela is nu in balbezit. Nokela geeft de bal voor. Onnensaari springt en kopt de bal. Pohjantuli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Karsten Dream Team 0:3

52e minuut.
Onnensaari controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Koppinen neemt vlug de vrije trap. Walter kopt de bal weg. Stănescu rent richting de bal. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Lonkila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Wilk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilk met een sublieme pass. Byrt met een sublieme pass. Walter is nu in balbezit. Walter draait met de bal, schiet en ... Lonkila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius rent richting de bal. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Onnensaari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koppinen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela passt de bal met de wreef. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Onnensaari schiet op doel. Pohjantuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Purontakanen kopt de bal weg. Klungelig pakt Byrt de bal. Onnensaari is nu in balbezit. Onnensaari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pieskä speelt de bal door. Nokela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vesama. Vesama krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ylilä met een snelle inworp. Rahikainen rent richting de bal. Rahikainen geeft een lange en hoge pass. Onnensaari is nu in balbezit. Onnensaari haalt uit met een fantastische trap. Pohjantuli bokst de bal weg.

88e minuut.
Keinänen heeft problemen om de bal te vangen. Pieskä is nu in balbezit. Pieskä passt de bal in één keer door. Nokela geeft de bal voor. Wasenius springt en kopt de bal. Pohjantuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC90min 62%, Karsten Dream Team 38%.
FC90min - Karsten Dream Team 0:3