Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Helsinki FC Nüguns
4 Tactiek Att2
55% Balbezit 45%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 67
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


15e minuut.
Neaga is nu in balbezit. Neaga passt de bal met de wreef. Horna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawa haalt uit met een fantastische trap. Tascón bokst de bal weg.

18e minuut.
Engel passt de bal in één keer door. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmezateş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sönmezateş krijgt een gele kaart. Sabzibov raakt geblesseerd tijdens het duel. Pereda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Nüguns 1:0

35e minuut.
Neaga is nu in balbezit. Neaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Błachaniec de bal. Kawa is nu in balbezit. Kawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Błachaniec geeft een hoge lob. Inworp. Nyc met de inworp. Sönmezateş geeft een hoge lob. Horna springt en kopt de bal. Tascón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 72%, FC Nüguns 28%.
AC Helsinki - FC Nüguns 1:0

52e minuut.
Inworp. Correa komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Engel heeft problemen om de bal te vangen. Pajuoja rent richting de bal. Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Engel speelt de bal door. Sabzibov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Neaga verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles maakt een afschuwelijke overtreding. Aviles krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Lina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Vujanić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Engel met een snelle inworp. Pirttioja is nu in balbezit. Pirttioja geeft een lange en hoge pass. Pereda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Nüguns 2:0

75e minuut.
Neaga onderschept slim de pass. Neaga met een sublieme pass. Kawa is nu in balbezit. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić haalt uit met een fantastische trap. Tascón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Aviles verovert de bal door een tackle van achteren. Aviles probeert naar een medespeler te passen. Kawa is nu in balbezit. Kawa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Correa geeft de bal voor. Klungelig pakt Błachaniec de bal. Crnogorac geeft de bal voor. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Crnogorac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawa rent richting de bal. Kawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - FC Nüguns 2:1

81e minuut.
Shields komt het veld opgelopen. Crăcilă komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Nyc heeft problemen om de bal te vangen. Nyc met een sublieme pass. Kawa is nu in balbezit. Kawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vujanić kopt de bal weg. Crăcilă is nu in balbezit. Błachaniec maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Błachaniec moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Błachaniec schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Crăcilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Correa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crăcilă springt en kopt de bal. Tascón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crăcilă is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pirttioja passt de bal met de wreef. Lina is nu in balbezit. Lina passt de bal zonder na te denken. Pereda rent richting de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Shields kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Vujanić is nu in balbezit. Crăcilă is nu in balbezit. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tascón met een harde bal richting middenveld. Pereda kopt de bal weg. Lokk rent richting de bal. Lokk schiet op doel. Shields verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 53%, FC Nüguns 47%.
AC Helsinki - FC Nüguns 2:1