Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:23
  • Bekerwedstrijd: Suomen Cup
  • Stadion: LBTeam Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50649
LBTeam hoocee
433 Tactiek 442L
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.9 gemiddelde waardering 58.9
adequate Schieten formidable
average Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Leppälä met een sublieme pass. Näsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Näsi passt de bal met de wreef. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala haalt uit met een fantastische trap. Mäntyjärvi bokst de bal weg.

3e minuut.
İlkateş onderschept slim de pass. Kenttä geeft een lange en hoge pass. Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal schiet op doel. Mäntyjärvi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - hoocee 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Näsi de bal. Näsi speelt de bal door. Santala is nu in balbezit. Santala haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert İlkateş de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Näsi zal de hoekschop nemen. Santala heeft problemen om de bal te vangen. Santala draait met de bal, schiet en ... Mäntyjärvi bokst de bal weg.

7e minuut.
Ek speelt de bal door. Berriozábal rent richting de bal. Met opzet legt Palokytö zijn tegenspeler op de grond. Palokytö is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Berriozábal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santala wilt de vrije trap nemen. Mäntyjärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Salmi rent richting de bal. Välikorpi onderschept slim de pass. Välikorpi speelt de bal door. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Louhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ek onderschept slim de pass. Ek met een sublieme pass. Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Välikorpi rent richting de bal. Välikorpi met een sublieme pass. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - hoocee 0:2

15e minuut.
Välikorpi rent richting de bal. Välikorpi passt de bal zonder na te denken. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Näsi met de inworp. Berriozábal geeft een lange en hoge pass. Santala rent richting de bal. Santala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Näsi probeert naar een medespeler te passen. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal passt de bal zonder na te denken. Santala is nu in balbezit. Santala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Välikorpi kopt de bal weg. Näsi heeft problemen om de bal te vangen. Näsi speelt de bal door. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal schiet op doel. Mäntyjärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Vuokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Näsi onderschept slim de pass. Näsi passt de bal in één keer door. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Välikorpi onderschept slim de pass. Välikorpi passt de bal met de wreef. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - hoocee 0:3

32e minuut.
Välikorpi met een sublieme pass. Berriozábal rent richting de bal. İlkateş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berriozábal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Näsi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Louhi heeft problemen om de bal te vangen. Ek verovert de bal door een tackle van achteren. Ek met een sublieme pass. Santala rent richting de bal. Santala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Leppälä passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Näsi met een snelle inworp. Välikorpi geeft een lange en hoge pass. Santala krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Louhi kopt de bal weg. Näsi met een sublieme pass. Berriozábal rent richting de bal. Santala rent richting de bal. Santala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santala geeft een lange en hoge pass. Mäntyjärvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Välikorpi geeft een hoge lob. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal passt de bal zonder na te denken. Santala is nu in balbezit. Santala draait met de bal, schiet en ... Mäntyjärvi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - hoocee 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 73%, hoocee 27%.
LBTeam - hoocee 0:4

46e minuut.
Kenttä verovert de bal door een tackle van achteren. Kenttä speelt de bal door. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - hoocee 0:5

49e minuut.
Inworp. Näsi met een snelle inworp. Välikorpi geeft een lange en hoge pass. Santala is nu in balbezit. Santala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - hoocee 0:6

50e minuut.
Näsi passt de bal zonder na te denken. Ek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ek probeert naar een medespeler te passen. Santala rent richting de bal. Santala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Näsi probeert naar een medespeler te passen. Metsäkylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäkylä passt de bal in één keer door. Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal haalt uit met een fantastische trap. Mäntyjärvi bokst de bal weg. Santala rent richting de bal. Santala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - hoocee 0:7

54e minuut.
Metsäpuro controleert de bal met de borst. Metsäpuro probeert naar een medespeler te passen. Berriozábal controleert de bal met de borst. Santala is nu in balbezit. Santala draait met de bal, schiet en ... Mäntyjärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Näsi neemt de hoekschop. Santala springt en kopt de bal. Mäntyjärvi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - hoocee 0:8

56e minuut.
Näsi speelt de bal door. Klungelig pakt Berriozábal de bal. Berriozábal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Santala de bal. Santala haalt uit met een fantastische trap. Mäntyjärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - hoocee 0:9

61e minuut.
Pitkäranta rent richting de bal. Pitkäranta passt de bal in één keer door. Kenttä probeert naar een medespeler te passen. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
İlkateş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Näsi met een snelle inworp. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Berriozábal probeert de bal met de borst te controleren. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala rent richting de bal. Santala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Näsi rent richting de bal. Näsi passt de bal in één keer door. İlkateş rent richting de bal. Berriozábal onderschept slim de pass. Berriozábal draait met de bal, schiet en ... Mäntyjärvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Santala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santala draait met de bal, schiet en ... Mäntyjärvi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vuokoski rent richting de bal. Metsäkylä onderschept slim de pass. Metsäkylä passt de bal zonder na te denken. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Metsäpuro de bal. Välikorpi is nu in balbezit. Välikorpi probeert naar een medespeler te passen. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 67%, hoocee 33%.
LBTeam - hoocee 0:9