Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Langsjorden Fc Udskud
Normal Tactiek 2midtmidt3attt
38% Balbezit 62%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 52.8
slecht Schieten goed
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Hensemann geeft de bal voor. Ibenfeldt is nu in balbezit. Rathe is nu in balbezit. Rathe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:1

3e minuut.
Mendigain raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaninović komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk probeert naar een medespeler te passen. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. Kastberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Ibenfeldt heeft problemen om de bal te vangen. Ibenfeldt met een sublieme pass. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jespersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Ibenfeldt geeft de bal voor. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:2

15e minuut.
Skjern met een sublieme pass. Klungelig pakt Ankersø de bal. Lautrup met een sublieme pass. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hensemann passt de bal zonder na te denken. Rathe heeft problemen om de bal te vangen. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathe verovert de bal door een tackle van achteren. Rathe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jespersen geeft de bal voor. Inworp. Bolluk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Hensemann verovert de bal door een tackle van achteren. Hensemann geeft een hoge lob. Rathe is nu in balbezit. Rathe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:3

26e minuut.
Ankersø verovert de bal door een tackle van achteren. Bolluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bolluk passt de bal in één keer door. Hensemann rent richting de bal. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kastberg met een harde bal richting middenveld. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Ibenfeldt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hensemann de bal. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:4

27e minuut.
Skjern speelt de bal door. Daar is Sommerhjelm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sommerhjelm probeert naar een medespeler te passen. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hensemann rent richting de bal. Hensemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:5

30e minuut.
Ankersø heeft problemen om de bal te vangen. Zaninović rent richting de bal. Zaninović passt de bal met de wreef. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt schiet op doel. Kastberg bokst de bal weg. Daar is Hensemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:6

34e minuut.
Bolluk kopt de bal weg. Rathe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathe haalt uit met een fantastische trap. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:7

39e minuut.
Hensemann is nu in balbezit. Hensemann geeft de bal voor. Klungelig pakt Ibenfeldt de bal. Rathe is nu in balbezit. Rathe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:8

40e minuut.
Rathe passt de bal zonder na te denken. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt passt de bal in één keer door. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fink kopt de bal weg. Ibenfeldt controleert de bal met de borst. Ibenfeldt speelt de bal door. Bolluk geeft de bal voor. Rathe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:9

43e minuut.
Ibenfeldt schiet op doel. Kastberg speelt de bal door. Zaninović heeft problemen om de bal te vangen. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Rathe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Langsjorden 92%, Fc Udskud 8%.
Langsjorden - Fc Udskud 0:10

48e minuut.
Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović geeft de bal voor. Hensemann rent richting de bal. Hensemann schiet op doel. Kastberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:11

51e minuut.
Zaninović kopt de bal weg. Daar is Fink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fink geeft een hoge lob. Rathe is nu in balbezit. Rathe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Asp heeft problemen om de bal te vangen. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt passt de bal in één keer door. Hensemann geeft de bal voor. Rathe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:12

57e minuut.
Ibenfeldt geeft een lange en hoge pass. Lautrup is nu in balbezit. Bolluk verovert de bal door een tackle van achteren. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lundby Hansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk geeft de bal voor. Daar is Rathe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rathe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ankersø is nu in balbezit. Hensemann onderschept slim de pass. Hensemann met een sublieme pass. Rathe rent richting de bal. Rathe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hensemann geeft een hoge lob. Zaninović rent richting de bal. Zaninović geeft de bal voor. Hensemann is nu in balbezit. Hensemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rathe heeft problemen om de bal te vangen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Doeltrap. Kastberg met een harde bal richting middenveld. Fink kopt de bal weg. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt draait met de bal, schiet en ... Kastberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Baten probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bolluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolluk passt de bal met de wreef. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:13

73e minuut.
Daar is Rathe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hensemann rent richting de bal. Rathe rent richting de bal. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann haalt uit met een fantastische trap. Kastberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:14

77e minuut.
Fink geeft een lange en hoge pass. Ibenfeldt geeft een hoge lob. Asp heeft problemen om de bal te vangen. Rathe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Fink is nu in balbezit. Fink geeft een lange en hoge pass. Hensemann kopt de bal weg. Rathe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:15

82e minuut.
Fink rent richting de bal. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk passt de bal in één keer door. Rathe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:16

85e minuut.
Fiori passt de bal zonder na te denken. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović passt de bal met de wreef. Rathe rent richting de bal. Rathe haalt uit met een fantastische trap. Kastberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Langsjorden - Fc Udskud 0:17

87e minuut.
Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zaninović de bal. Zaninović geeft een hoge lob. Rathe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Langsjorden 92%, Fc Udskud 8%.
Langsjorden - Fc Udskud 0:17