Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Helsinborg FC Xlashrs FC
433 Tactiek 4-3-3 AWDWA
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 39.6
weak Schieten outstanding
poor Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zlotea met een snelle inworp. Ribbing rent richting de bal. Palmin onderschept slim de pass. Palmin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ... Daar is Zwolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu schiet op doel. Östensson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:1

6e minuut.
Casagrande geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt İltan de bal. İltan geeft een lange en hoge pass. Östensson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ingelfeldt rent richting de bal. İltan verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng schiet op doel. Östensson probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:2

13e minuut.
Zaplatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaplatin passt de bal met de wreef. Casagrande rent richting de bal. İltan onderschept slim de pass. İltan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan is nu in balbezit. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan rent richting de bal. İltan draait met de bal, schiet en ... Östensson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Pieniacki probeert naar een medespeler te passen. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu passt de bal zonder na te denken. İltan is nu in balbezit. İltan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:3

23e minuut.
Göktürk is nu in balbezit. Vilgotsson verovert de bal door een tackle van achteren. Zaplatin is nu in balbezit. Vilgotsson onderschept slim de pass. Vilgotsson geeft de bal voor. Paal!

24e minuut.
Oduncu draait met de bal, schiet en ... Zwolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ... Östensson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:4

28e minuut.
Evans geeft een hoge lob. Ingelfeldt heeft problemen om de bal te vangen. Ribbing rent richting de bal. Ribbing draait met de bal, schiet en ... Östensson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Oduncu is nu in balbezit. Bùi Dũng rent richting de bal. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:5

31e minuut.
Wibrån geeft een hoge lob. İltan rent richting de bal. Bùi Dũng is nu in balbezit. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:6

33e minuut.
Göktürk passt de bal met de wreef. Zwolski probeert de bal met de borst te controleren. Bùi Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap. Östensson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Berglöw is nu in balbezit. Berglöw geeft een lange en hoge pass. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:7

37e minuut.
Casagrande rent richting de bal. İltan verovert de bal door een tackle van achteren. İltan geeft een hoge lob. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helsinborg FC 75%, Xlashrs FC 25%.
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:7

48e minuut.
Zlotea probeert de bal aan de voet te houden. Berglöw is nu in balbezit. Berglöw passt de bal met de wreef. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng schiet op doel. Östensson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İltan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:8

50e minuut.
Ribbing is nu in balbezit. Berglöw is nu in balbezit. Berglöw probeert naar een medespeler te passen. İltan is nu in balbezit. İltan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:9

52e minuut.
Vilgotsson rent richting de bal. Göktürk verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berglöw. Berglöw krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Zwolski onderschept slim de pass. Bùi Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Dũng probeert naar een medespeler te passen. İltan is nu in balbezit. İltan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu speelt de bal door. İltan rent richting de bal. İltan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:10

63e minuut.
Evans passt de bal zonder na te denken. Daar is Ribbing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oduncu is nu in balbezit. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Oduncu passt de bal in één keer door. İltan rent richting de bal. İltan passt de bal zonder na te denken. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap. Östensson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 0:11

69e minuut.
Vilgotsson geeft de bal voor. Evans rent richting de bal. Evans passt de bal in één keer door. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Wibrån heeft problemen om de bal te vangen. Lacey rent richting de bal. Palmin is nu in balbezit. Palmin draait met de bal, schiet en ... Ingelsten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Helsinborg FC - Xlashrs FC 1:11

77e minuut.
Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu passt de bal in één keer door. Berglöw speelt de bal door. Ribbing rent richting de bal. Ribbing schiet op doel. Östensson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zlotea is nu in balbezit. Oduncu verovert de bal door een tackle van achteren. Oduncu passt de bal zonder na te denken. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng schiet op doel. Östensson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

87e minuut.
Berglöw bereikt de bal nog maar net als eerste. Berglöw geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Clément de bal. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dũng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Helsinborg FC 80%, Xlashrs FC 20%.
Helsinborg FC - Xlashrs FC 1:11