Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bray Flyers AC&FC
Normal Tactiek moja
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Hederman probeert naar een medespeler te passen. Heffernan rent richting de bal. MacGilvernock is nu in balbezit. Creighan onderschept slim de pass. Creighan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - AC&FC 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McManus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nora is nu in balbezit. Nora geeft een hoge lob. Corda kopt de bal weg. Myrell bokst de bal weg. Eastel is nu in balbezit. Eastel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Corda met een harde bal richting middenveld. Nora kopt de bal weg. Tormar heeft problemen om de bal te vangen. Creighan rent richting de bal. Creighan draait met de bal, schiet en ... Myrell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Nora bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock is nu in balbezit. Creighan onderschept slim de pass. Creighan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - AC&FC 0:2

11e minuut.
Tungate is nu in balbezit. Dini onderschept slim de pass. Dini met een sublieme pass. Creighan rent richting de bal. Creighan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - AC&FC 0:3

16e minuut.
MacGilvernock is nu in balbezit. Nora verovert de bal door een tackle van achteren. Nora passt de bal met de wreef. Creighan is nu in balbezit. Creighan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dini passt de bal in één keer door. King heeft problemen om de bal te vangen. Dini probeert naar een medespeler te passen. Eastel is nu in balbezit. Eastel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Creighan rent richting de bal. Creighan passt de bal in één keer door. Corda probeert naar een medespeler te passen. Eastel rent richting de bal. Eastel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nora passt de bal met de wreef. Dini is nu in balbezit. Dini passt de bal in één keer door. Eastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - AC&FC 0:4

27e minuut.
Hepburn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dini bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastel is nu in balbezit. Eastel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Corda de bal onder controle te krijgen. Myrell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - AC&FC 0:5

31e minuut.
Nora passt de bal met de wreef. Creighan rent richting de bal. Creighan passt de bal met de wreef. Eastel rent richting de bal. Eastel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Deeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Nora onderschept slim de pass. Nora speelt de bal door. Eastel heeft problemen om de bal te vangen. Eastel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Tormar met een harde bal richting middenveld. Nora kopt de bal weg. Creighan heeft problemen om de bal te vangen. Creighan haalt uit met een fantastische trap. Myrell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eastel heeft problemen om de bal te vangen. Corda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eastel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. King neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - AC&FC 0:6

35e minuut.
Bracken met een sublieme pass. Klungelig pakt Deeney de bal. MacGilvernock probeert naar een medespeler te passen. Eastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Myrell met een sublieme pass. Nora kan de bal niet met de borst controleren. Nora passt de bal in één keer door. Creighan bereikt de bal nog maar net als eerste. Creighan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Creighan rent richting de bal. Tormar rent richting de bal. King probeert naar een medespeler te passen. Eastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - AC&FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Flyers 84%, AC&FC 16%.
Bray Flyers - AC&FC 0:7

46e minuut.
Eastel passt de bal met de wreef. Creighan probeert de bal met de borst te controleren. MacGilvernock rent richting de bal. Creighan verovert de bal door een tackle van achteren. Creighan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lagaditis onderschept slim de pass. Lagaditis geeft de bal voor. Tungate is nu in balbezit. Eastel verovert de bal door een tackle van achteren. Eastel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Nora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creighan rent richting de bal. MacGilvernock legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Creighan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Creighan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - AC&FC 0:8

54e minuut.
Bracken is nu in balbezit. Dini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dini geeft een hoge lob. Creighan rent richting de bal. Creighan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Flyers - AC&FC 0:9

56e minuut.
King passt de bal met de wreef. Dini heeft problemen om de bal te vangen. Dini geeft de bal voor. Daar is Eastel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eastel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Deeney probeert de bal aan de voet te houden. Creighan rent richting de bal. Tormar met een sublieme pass. Daar is Creighan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creighan schiet op doel. Myrell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tullander komt het veld opgelopen. Kelly komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tormar speelt de bal door. McManus rent richting de bal. McManus passt de bal met de wreef. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dini speelt de bal door. King is nu in balbezit. Dini rent richting de bal. Dini geeft een lange en hoge pass. Tullander maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Heffernan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McManus met een snelle inworp. Nora bereikt de bal nog maar net als eerste. Nora geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tormar geeft de bal voor. Inworp. McManus met een snelle inworp. Klungelig pakt Nora de bal. Nora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Flyers 84%, AC&FC 16%.
Bray Flyers - AC&FC 0:9