Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speto Corrido F.C Nevada club
Esta 2 Tactiek IrelandEsp
54% Balbezit 46%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten good
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Valdez probeert naar een medespeler te passen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal in één keer door. Perales is nu in balbezit. Perales draait met de bal, schiet en ... Leht bokst de bal weg.

11e minuut.
de Kat onderschept slim de pass. de Kat geeft een lange en hoge pass. Ben Barek probeert de bal met de borst te controleren. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo haalt uit met een fantastische trap. Saarman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Alejo rent richting de bal. Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla probeert naar een medespeler te passen. Maron is nu in balbezit. Maron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Maron bereikt de bal nog maar net als eerste. Maron passt de bal met de wreef. Alejo rent richting de bal. Alejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - Nevada club 1:0

32e minuut.
Lowry probeert naar een medespeler te passen. Iacobello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacobello met een sublieme pass. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo schiet op doel. Saarman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Valdez rent richting de bal. Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales haalt uit met een fantastische trap. Leht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Leht speelt de bal door. Maron probeert de bal met de borst te controleren. Suffo speelt de bal door. Igarzabál bereikt de bal nog maar net als eerste. Igarzabál draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speto Corrido F.C 66%, Nevada club 34%.
Speto Corrido F.C - Nevada club 1:0

46e minuut.
Daar is de Kat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Kat passt de bal met de wreef. Barilko speelt de bal door. Maron rent richting de bal. Maron schiet op doel. Saarman bokst de bal weg. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - Nevada club 2:0

48e minuut.
Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Halayla passt de bal met de wreef. Alejo rent richting de bal. Alejo schiet op doel. Saarman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - Nevada club 3:0

59e minuut.
Igarzabál is nu in balbezit. Igarzabál passt de bal in één keer door. Perales rent richting de bal. Perales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - Nevada club 3:1

67e minuut.
Alarcón passt de bal zonder na te denken. Abeijón is nu in balbezit. Abeijón met een sublieme pass. Perales is nu in balbezit. Perales schiet op doel. Leht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Barilko geeft de bal voor. Lowry kopt de bal weg. Alejo is nu in balbezit. Alejo draait met de bal, schiet en ... Saarman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - Nevada club 4:1

90e minuut.
Gotsmanov probeert naar een medespeler te passen. Iacobello rent richting de bal. Iacobello geeft een hoge lob. Maron bereikt de bal nog maar net als eerste. Maron schiet op doel. Saarman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alejo is nu in balbezit. Alejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speto Corrido F.C - Nevada club 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speto Corrido F.C 61%, Nevada club 39%.
Speto Corrido F.C - Nevada club 5:1