Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avispas Veloces San Jose fc.
Normal Tactiek Jose
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
16.1 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Avellaneda kopt de bal weg. Daar is Ben Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Khalifa geeft een hoge lob. Carr krijgt zijn hoofd ertegen. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Veloces - San Jose fc. 0:1

7e minuut.
Singh rent richting de bal. Singh geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert De La Cuesta de bal onder controle te krijgen. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Madrigal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sequeira met de inworp. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Carr krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Singh is nu in balbezit. Singh geeft een lange en hoge pass. Carr maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias geeft een lange en hoge pass. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Daar is Ben Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Khalifa geeft een hoge lob. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Veloces - San Jose fc. 0:2

15e minuut.
Carranza geeft een hoge lob. Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft een hoge lob. Daar is De La Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Veloces - San Jose fc. 0:3

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sequeira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez geeft een lange en hoge pass. De La Cuesta springt en kopt de bal. Ponce bokst de bal weg.

33e minuut.
Singh geeft de bal voor. De La Cuesta kopt de bal weg. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ... Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Veloces - San Jose fc. 0:4

34e minuut.
Castellón verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón passt de bal met de wreef. Carranza rent richting de bal. De La Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. De La Cuesta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sequeira is nu in balbezit. Sequeira speelt de bal door. Singh rent richting de bal. Jiménez geeft een hoge lob. Carr maakt een snoekduik en kopt de bal. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Carr kopt de bal weg. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequeira is nu in balbezit. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Veloces - San Jose fc. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Veloces 75%, San Jose fc. 25%.
Avispas Veloces - San Jose fc. 0:5

62e minuut.
Contreras geeft de bal voor. Lanchester probeert naar een medespeler te passen. Ben Khalifa kopt de bal weg. Klungelig pakt De La Cuesta de bal. De La Cuesta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Avellaneda geeft de bal voor. Oviedo probeert de bal aan de voet te houden. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Carr is nu in balbezit. Avellaneda is nu in balbezit. Carr onderschept slim de pass. Carr draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Veloces - San Jose fc. 0:6

85e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Lanchester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Veloces 69%, San Jose fc. 31%.
Avispas Veloces - San Jose fc. 0:6