Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capgrossos i la senyora King OmniBikers C.F.
Normal Tactiek 4-3-3 Centre
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 37
poor Schieten adequate
poor Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Kushev passt de bal zonder na te denken. Tarrades bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušovský onderschept slim de pass. Tarlósi rent richting de bal. Tarlósi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - OmniBikers C.F. 0:1

4e minuut.
Montoto rent richting de bal. Tuấn Anh onderschept slim de pass. Tuấn Anh geeft een hoge lob. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - OmniBikers C.F. 0:2

17e minuut.
Tuấn Anh is nu in balbezit. Tuấn Anh passt de bal met de wreef. Kushev speelt de bal door. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - OmniBikers C.F. 0:3

23e minuut.
Bušovský onderschept slim de pass. Bušovský passt de bal zonder na te denken. Kushev probeert naar een medespeler te passen. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi draait met de bal, schiet en ... Cairat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Moisoiu passt de bal in één keer door. Tuấn Anh rent richting de bal. Tuấn Anh speelt de bal door. Tarlósi rent richting de bal. Tarlósi schiet op doel. Cairat bokst de bal weg.

40e minuut.
Bušovský haalt uit met een fantastische trap. Aranyó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuấn Anh neemt de hoekschop. Bušovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tarrades kopt de bal weg. Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisoiu passt de bal met de wreef. Tarlósi heeft problemen om de bal te vangen. Tarlósi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capgrossos i la senyora King 78%, OmniBikers C.F. 22%.
Capgrossos i la senyora King - OmniBikers C.F. 0:3

46e minuut.
Volšík komt het veld opgelopen. Majer komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cairat met een harde bal richting middenveld. Launz kopt de bal weg. Daar is Bušovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Montoto passt de bal in één keer door. Montoto rent richting de bal. Kushev begaat een overtreding. Kushev krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Tuấn Anh kopt de bal weg. Majer heeft problemen om de bal te vangen. Kushev met een sublieme pass. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Launz passt de bal in één keer door. Majer heeft problemen om de bal te vangen. Majer draait met de bal, schiet en ... Aranyó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cairat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - OmniBikers C.F. 0:4

57e minuut.
Sharpe onderschept slim de pass. Sharpe geeft een hoge lob. Tarlósi rent richting de bal. Tarlósi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - OmniBikers C.F. 0:5

65e minuut.
Inworp. Tuấn Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kushev met een sublieme pass. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi passt de bal zonder na te denken. Bušovský is nu in balbezit. Bušovský schiet op doel. Cairat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - OmniBikers C.F. 0:6

69e minuut.
Garrallà geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ponikowski de bal. Ponikowski geeft een lange en hoge pass. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Launz neemt de hoekschop. Bušovský springt en kopt de bal. Cairat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bušovský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kushev passt de bal zonder na te denken. Tarlósi rent richting de bal. Tarlósi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuấn Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majer probeert de bal met de borst te controleren. Majer haalt uit met een fantastische trap. Cairat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capgrossos i la senyora King - OmniBikers C.F. 0:7

86e minuut.
Aranyó rent richting de bal. Aranyó geeft een lange en hoge pass. Montoto rent richting de bal. Tuấn Anh onderschept slim de pass. Tuấn Anh geeft een lange en hoge pass. Cairat bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Launz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bušovský maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kushev passt de bal zonder na te denken. Launz is nu in balbezit. Launz speelt de bal door. Klungelig pakt Bušovský de bal. Bušovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Vales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Launz bereikt de bal nog maar net als eerste. Launz speelt de bal door. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capgrossos i la senyora King 83%, OmniBikers C.F. 17%.
Capgrossos i la senyora King - OmniBikers C.F. 0:7