Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escurçons de nyigui-nyogui PEBROTS
Normal Tactiek 4-3-1-2
38% Balbezit 62%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 53.6
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Pean speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana draait met de bal, schiet en ... Pou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Pean rent richting de bal. Pean geeft een hoge lob. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Pou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:1

6e minuut.
Fans kopt de bal weg. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana geeft een lange en hoge pass. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lemos rent richting de bal. Casamitjana verovert de bal door een tackle van achteren. Casamitjana speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:2

11e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Casamitjana rent richting de bal. Torà legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casamitjana raakt geblesseerd tijdens het duel. Acosta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:3

11e minuut.
Ciurana rent richting de bal. Ciurana passt de bal in één keer door. Lemos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:4

14e minuut.
Inworp. Pean met de inworp. Sanui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sansa de bal. Sansa met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pou trapt de bal weg. Sansa kopt de bal weg. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana geeft een lange en hoge pass. Paal! Pou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:5

17e minuut.
Sanui is nu in balbezit. Sanui passt de bal in één keer door. Pean geeft een lange en hoge pass. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:6

18e minuut.
Pean is nu in balbezit. Pean met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sansa is nu in balbezit. Sansa geeft een hoge lob. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:7

22e minuut.
Rúbio passt de bal met de wreef. Sanui speelt de bal door. Pean is nu in balbezit. Pean geeft de bal voor. Casamitjana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:8

27e minuut.
Fans met een sublieme pass. Sansa met een sublieme pass. Sanui probeert naar een medespeler te passen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pean met de inworp. Sanui heeft problemen om de bal te vangen. Sanui probeert naar een medespeler te passen. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Pou bokst de bal weg. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Pujol geeft een hoge lob. Daar is Rúbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rúbio geeft een lange en hoge pass. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sanui heeft problemen om de bal te vangen. Sanui passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pujol de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Sansa verovert de bal door een tackle van achteren. Sansa passt de bal in één keer door. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Pou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:9

39e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana is nu in balbezit. Acosta is nu in balbezit. Sanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:10

43e minuut.
Sansa verovert de bal door een tackle van achteren. Sansa geeft de bal voor. Klungelig pakt Pujol de bal. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons de nyigui-nyogui 95%, PEBROTS 5%.
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:11

46e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal met de wreef. Pean bereikt de bal nog maar net als eerste. Pean geeft de bal voor. Casamitjana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:12

49e minuut.
Pou trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fans met een snelle inworp. Sansa is nu in balbezit. Sansa geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Acosta springt en kopt de bal. Casamitjana kopt de bal weg. Klungelig pakt Acosta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:13

53e minuut.
Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta rent richting de bal. Casamitjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Pou met een harde bal richting middenveld. Rúbio kopt de bal weg. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Forné is nu in balbezit. Casamitjana verovert de bal door een tackle van achteren. Casamitjana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanui de bal. Sanui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:14

57e minuut.
Abulí is nu in balbezit. Abulí geeft de bal voor. Casamitjana kopt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sanui rent richting de bal. Sanui geeft een hoge lob. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:15

62e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Pean bereikt de bal nog maar net als eerste. Pean speelt de bal door. Casamitjana rent richting de bal. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:16

70e minuut.
Berber is nu in balbezit. Berber passt de bal zonder na te denken. Abulí met een sublieme pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal zonder na te denken. Casamitjana is nu in balbezit. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap. Pou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:17

74e minuut.
Forné rent richting de bal. Casamitjana verovert de bal door een tackle van achteren. Casamitjana speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel. Pou bokst de bal weg.

75e minuut.
Rúbio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sansa de bal. Sansa passt de bal met de wreef. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Abulí verovert de bal door een tackle van achteren. Abulí passt de bal zonder na te denken. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Pujol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pean geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Casamitjana kopt de bal weg. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Acosta passt de bal zonder na te denken. Torà bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamitjana onderschept slim de pass. Casamitjana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:18

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Casamitjana de bal onder controle te krijgen. Lemos is nu in balbezit. Sansa geeft de bal voor. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pean speelt de bal door. Klungelig pakt Sanui de bal. Sanui passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ... Pou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Sunyol met een sublieme pass. Rúbio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Torà kopt de bal weg. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons de nyigui-nyogui 91%, PEBROTS 9%.
Escurçons de nyigui-nyogui - PEBROTS 0:18