Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bañado FC Tacua
Normal Tactiek Ta1
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.6 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Toper geeft een hoge lob. Tchuř kopt de bal weg. Díaz De Vivar rent richting de bal. Díaz De Vivar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Balicki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:1

3e minuut.
Cataldi kopt de bal weg. Kis-Molnár heeft problemen om de bal te vangen. Kis-Molnár met een sublieme pass. Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Balicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Díaz De Vivar passt de bal met de wreef. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár passt de bal met de wreef. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tchuř met een sublieme pass. Toper is nu in balbezit. Toper met een sublieme pass. Daar is Balicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:2

22e minuut.
Toper geeft de bal voor. Ojeda kopt de bal weg. Kis-Molnár probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tchuř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuř draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:3

23e minuut.
Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár passt de bal in één keer door. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki schiet op doel. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:4

26e minuut.
Cataldi is nu in balbezit. Panaite verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz De Vivar probeert naar een medespeler te passen. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Díaz De Vivar verovert de bal door een tackle van achteren. Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kis-Molnár passt de bal in één keer door. Balicki rent richting de bal. Balicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:5

37e minuut.
Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár geeft een lange en hoge pass. Balicki rent richting de bal. Balicki haalt uit met een fantastische trap. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:6

41e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego met een sublieme pass. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:7

45e minuut.
Kis-Molnár passt de bal in één keer door. Tchuř heeft problemen om de bal te vangen. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ... Ojeda probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balicki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bañado FC 81%, Tacua 19%.
Bañado FC - Tacua 0:7

47e minuut.
Díaz De Vivar speelt de bal door. Tchuř heeft problemen om de bal te vangen. Tchuř met een sublieme pass. Balicki rent richting de bal. Balicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Díaz De Vivar neemt de hoekschop. Klungelig pakt Villagra de bal. Toper met een sublieme pass. Balicki rent richting de bal. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:8

51e minuut.
Villagra geeft een lange en hoge pass. Panaite kopt de bal weg. Haedo probeert de bal aan de voet te houden. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ... Cardozo bokst de bal weg.

55e minuut.
Toper speelt de bal door. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár passt de bal met de wreef. Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Balicki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Simón met een sublieme pass. Toper geeft een lange en hoge pass. Balicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Toper kopt de bal weg. Kis-Molnár is nu in balbezit. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:9

59e minuut.
Panaite geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tchuř de bal. Kis-Molnár met een sublieme pass. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:10

62e minuut.
Kis-Molnár controleert de bal met de borst. Kis-Molnár speelt de bal door. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř schiet op doel. Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:11

64e minuut.
Villagra verovert de bal door een tackle van achteren. Villagra geeft een lange en hoge pass. Kis-Molnár probeert naar een medespeler te passen. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ... Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Díaz De Vivar zal de hoekschop nemen. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:12

65e minuut.
Panaite onderschept slim de pass. Panaite geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balicki de bal. Balicki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ojeda de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Haedo is nu in balbezit. Kis-Molnár onderschept slim de pass. Kis-Molnár probeert naar een medespeler te passen. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki schiet op doel. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tchuř rent richting de bal. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bañado FC - Tacua 0:13

70e minuut.
Klungelig pakt Panaite de bal. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Toper probeert naar een medespeler te passen. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ojeda geeft de bal voor. Inworp. Díaz De Vivar met een snelle inworp. Balicki rent richting de bal. Balicki geeft een lange en hoge pass. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kis-Molnár heeft problemen om de bal te vangen. Kis-Molnár probeert naar een medespeler te passen. Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Tchuř rent richting de bal. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Panaite rent richting de bal. Panaite met een sublieme pass. Kis-Molnár heeft problemen om de bal te vangen. Kis-Molnár geeft de bal voor. Daar is Tchuř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardozo bokst de bal weg.

76e minuut.
Panaite kopt de bal weg. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki passt de bal met de wreef. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Toper kopt de bal weg. Klungelig pakt Zucolillo de bal. Díaz De Vivar met een sublieme pass. Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Balicki draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár met een sublieme pass. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tănase met een sublieme pass. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite geeft de bal voor. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bañado FC 81%, Tacua 19%.
Bañado FC - Tacua 0:13