Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
总 是 赢 Dynawet FC
Normal Tactiek Training 1.0
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 43.3
average Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peralta de bal. Peralta schiet op doel. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:1

7e minuut.
Peralta passt de bal zonder na te denken. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox passt de bal zonder na te denken. Daley rent richting de bal. Daley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Palofox de bal. Peralta is nu in balbezit. Peralta draait met de bal, schiet en ... Nimbley probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:2

11e minuut.
Patrzałek probeert naar een medespeler te passen. Peralta is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nimbley ... Strafschop! Peralta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Peralta kan niet meer verder spelen. De León komt het veld opgelopen. Palofox legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:3

13e minuut.
Daley schiet op doel. Nimbley probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schmid de bal. De León is nu in balbezit. De León draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Cañate passt de bal met de wreef. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek passt de bal zonder na te denken. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:4

16e minuut.
Cañate speelt de bal door. Klungelig pakt Daley de bal. Yang rent richting de bal. Daley onderschept slim de pass. Daley geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Palofox probeert naar een medespeler te passen. De León rent richting de bal. De León passt de bal in één keer door. Daley is nu in balbezit. Daley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yang kopt de bal weg. Cañate rent richting de bal. Cañate passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Daley de bal. Daley draait met de bal, schiet en ... Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Patrzałek geeft de bal voor. Daley geeft de bal voor. Nimbley rent richting de bal. De León onderschept slim de pass. De León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:5

27e minuut.
De León probeert de bal met de borst te controleren. De León probeert naar een medespeler te passen. Palofox is nu in balbezit. Palofox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:6

33e minuut.
Daley heeft problemen om de bal te vangen. Herrery onderschept slim de pass. Cañate verovert de bal door een tackle van achteren. Cañate geeft de bal voor. Palofox maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ureña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patrzałek probeert naar een medespeler te passen. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:7

40e minuut.
Palofox geeft een hoge lob. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palofox rent richting de bal. Palofox schiet op doel. Nimbley probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aparicio trapt de bal weg. Patrzałek kopt de bal weg. De León is nu in balbezit. De León draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daley rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Montecayo verovert de bal door een tackle van achteren. Montecayo met een sublieme pass. Yang rent richting de bal. Palofox is nu in balbezit. Palofox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:8

44e minuut.
Ureña met een snelle inworp. Patrzałek is nu in balbezit. Patrzałek geeft een lange en hoge pass. Palofox is nu in balbezit. Palofox haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nimbley geeft de bal voor. Klungelig pakt Ureña de bal. Met opzet legt González zijn tegenspeler op de grond. González krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 总 是 赢 71%, Dynawet FC 29%.
总 是 赢 - Dynawet FC 0:8

47e minuut.
Patrzałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cañate speelt de bal door. Klungelig pakt Daley de bal. Palofox rent richting de bal. Palofox schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:9

50e minuut.
Morales geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cañate met de inworp. Palofox rent richting de bal. Palofox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:10

51e minuut.
Montecayo speelt de bal door. Ureña is nu in balbezit. Ureña geeft een hoge lob. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daley kopt de bal weg. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley geeft een lange en hoge pass. De León bereikt de bal nog maar net als eerste. De León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:11

56e minuut.
Cañate geeft een lange en hoge pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley onderschept slim de pass. Daley haalt uit met een fantastische trap. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:12

58e minuut.
Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ureña met een snelle inworp. Patrzałek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Morales geeft een hoge lob. Daley is nu in balbezit. Daley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palofox de bal. Palofox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:13

63e minuut.
Palofox speelt de bal door. Klungelig pakt Nimbley de bal. De León is nu in balbezit. De León draait met de bal, schiet en ... Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:14

65e minuut.
Palofox haalt uit met een fantastische trap. Nimbley probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patrzałek zal de hoekschop nemen. De León maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Palofox kopt de bal weg. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:15

68e minuut.
Daley passt de bal in één keer door. Palofox rent richting de bal. Palofox passt de bal in één keer door. De León is nu in balbezit. De León schiet op doel. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Plúa geeft een hoge lob. Morales rent richting de bal. Palofox verovert de bal door een tackle van achteren. Daley is nu in balbezit. Daley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:16

71e minuut.
Leguizamo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De León is nu in balbezit. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. De León is nu in balbezit. De León draait met de bal, schiet en ... Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:17

80e minuut.
Ibañez komt het veld opgelopen. Ülsepp komt het veld opgelopen. Palma komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma probeert naar een medespeler te passen. De León bereikt de bal nog maar net als eerste. De León schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Leguizamo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma probeert naar een medespeler te passen. Daley rent richting de bal. Daley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ülsepp met de inworp. Palma rent richting de bal. Palma geeft een hoge lob. Morales heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Dynawet FC 0:18

90e minuut.
Ureña rent richting de bal. Ureña met een sublieme pass. Leguizamo geeft een hoge lob. Daley rent richting de bal. Daley draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 总 是 赢 84%, Dynawet FC 16%.
总 是 赢 - Dynawet FC 0:18