Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:32
  • Bekerwedstrijd: Kenya Cup
  • Stadion: HAIL636 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2896
HAIL636 RAMSEY FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
17 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 27.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupta rent richting de bal. Moga verovert de bal door een tackle van achteren. Moga geeft een hoge lob. Mungai onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Maxime rent richting de bal. Penninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxime verovert de bal door een tackle van achteren. Gitonga is nu in balbezit. Gitonga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Oracho geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Penninck de bal onder controle te krijgen. Gitonga is nu in balbezit. Gitonga haalt uit met een fantastische trap. Penninck probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gitonga rent richting de bal. Penninck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gitonga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gitonga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maxime springt en kopt de bal. Paal!

32e minuut.
Koech verovert de bal door een tackle van achteren. Cheromei rent richting de bal. Koech onderschept slim de pass. Koech haalt uit met een fantastische trap. Kirwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - RAMSEY FC 0:1

34e minuut.
Doeltrap. Kirwa trapt de bal weg van het doel. Penninck kopt de bal weg. Daar is Koech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koech schiet op doel. Kirwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - RAMSEY FC 0:2

36e minuut.
Gitonga met een sublieme pass. Maxime heeft problemen om de bal te vangen. Koech onderschept slim de pass. Koech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - RAMSEY FC 0:3

38e minuut.
Roque kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maranga met de inworp. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gupta rent richting de bal. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech passt de bal in één keer door. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Penninck rent richting de bal. Kosgei begaat een overtreding. Penninck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Penninck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAIL636 51%, RAMSEY FC 49%.
HAIL636 - RAMSEY FC 0:3

54e minuut.
Kosgei bereikt de bal nog maar net als eerste. Penninck verovert de bal door een tackle van achteren. Penninck passt de bal in één keer door. Nduria rent richting de bal. Nduria schiet op doel. Kirwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Penninck rent richting de bal. Penninck geeft de bal voor. Koech kopt de bal weg. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Tuczapski neemt de hoekschop. Nduria maakt een snoekduik en kopt de bal. Koech rent richting de bal. Koech schiet op doel. Kirwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - RAMSEY FC 0:4

69e minuut.
Doeltrap. Mungai trapt de bal weg van het doel. Penninck kopt de bal weg. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gupta passt de bal met de wreef. Penninck rent richting de bal. Penninck geeft een lange en hoge pass. Koech rent richting de bal. Koech draait met de bal, schiet en ... Kirwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Koech haalt uit met een fantastische trap. Matilu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tuczapski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koech kan de bal niet met de borst controleren. Kirwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - RAMSEY FC 0:5

80e minuut.
Wasilkowski rent richting de bal. Wasilkowski geeft de bal voor. Ochieng kopt de bal weg. Koech rent richting de bal. Koech draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - RAMSEY FC 0:6

84e minuut.
Tuczapski rent richting de bal. Tuczapski geeft een hoge lob. Mungai heeft problemen om de bal te vangen. Koech is nu in balbezit. Koech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - RAMSEY FC 0:7

86e minuut.
Roque geeft een lange en hoge pass. Koech is nu in balbezit. Koech geeft een hoge lob. Koech is nu in balbezit. Koech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Penninck onderschept slim de pass. Penninck met een sublieme pass. Koech rent richting de bal. Koech draait met de bal, schiet en ... Kirwa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIL636 - RAMSEY FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAIL636 65%, RAMSEY FC 35%.
HAIL636 - RAMSEY FC 0:8