Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL-SEBASTIAN Tusker F.C.
Normal Tactiek AFK
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Həmidov passt de bal zonder na te denken. Morariu is nu in balbezit. Sipahi rent richting de bal. Sipahi draait met de bal, schiet en ... Sau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kapa probeert naar een medespeler te passen. Morariu is nu in balbezit. Sipahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel. Osewe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osewe met een harde bal richting middenveld. Həmidov kopt de bal weg. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Həmidov verovert de bal door een tackle van achteren. Həmidov speelt de bal door. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:1

38e minuut.
Həmidov neemt de hoekschop. Kapa kopt de bal weg. Klungelig pakt Morariu de bal. Morariu draait met de bal, schiet en ... Osewe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:2

39e minuut.
Konchellah is nu in balbezit. Morariu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konchellah. Konchellah krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Həmidov met een snelle inworp. Matuszczyk is nu in balbezit. Matiba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matuszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Mališ neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:3

42e minuut.
Daar is Mališ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birgen is nu in balbezit. Mališ verovert de bal door een tackle van achteren. Mališ met een sublieme pass. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Valuev komt het veld opgelopen. Ptasiński komt het veld opgelopen. Pilch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-SEBASTIAN 72%, Tusker F.C. 28%.
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:3

46e minuut.
Arango Saenz komt het veld opgelopen. Chojka komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lekimeju bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekimeju geeft een lange en hoge pass. Matuszczyk probeert de bal aan de voet te houden. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka draait met de bal, schiet en ... Osewe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:4

48e minuut.
Klungelig pakt Rutu de bal. Rutu passt de bal zonder na te denken. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka is nu in balbezit. Chojka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:5

53e minuut.
Daar is Matuszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojka rent richting de bal. Lekimeju begaat een overtreding. Chojka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arango Saenz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Osewe trapt de bal weg van het doel. Ptasiński kopt de bal weg. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka draait met de bal, schiet en ... Osewe bokst de bal weg.

62e minuut.
Klungelig pakt Pilch de bal. Pilch geeft een lange en hoge pass. Daar is Sau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojka is nu in balbezit. Chojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:6

73e minuut.
Kapa met een sublieme pass. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński passt de bal met de wreef. Pilch is nu in balbezit. Pilch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:7

75e minuut.
Pilch is nu in balbezit. Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński geeft een hoge lob. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Osewe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chojka is nu in balbezit. Chojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:8

76e minuut.
Rutu probeert naar een medespeler te passen. Konchellah is nu in balbezit. Met opzet legt Chojka zijn tegenspeler op de grond. Konchellah raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Arango Saenz met de inworp. Ptasiński geeft een hoge lob. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch draait met de bal, schiet en ... Osewe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapa passt de bal zonder na te denken. Pilch is nu in balbezit. Pilch schiet op doel. Osewe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Matuszczyk geeft een lange en hoge pass. Chojka rent richting de bal. Chojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-SEBASTIAN 72%, Tusker F.C. 28%.
AL-SEBASTIAN - Tusker F.C. 0:9