Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLB Quang Ngai AC Milan
31.231 Tactiek 523w
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
50.9 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Việt Tiến geeft een hoge lob. Cisło rent richting de bal. Cisło geeft een lange en hoge pass. Nola krijgt zijn hoofd ertegen. Couce probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Dolfo geeft een hoge lob. Cisło kan de bal niet met de borst controleren. Bảo Long legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cisło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nola zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - AC Milan 0:1

19e minuut.
Daar is Khắc Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Thành passt de bal zonder na te denken. Dolfo rent richting de bal. Dolfo geeft de bal voor. Cisło maakt een snoekduik en kopt de bal. Couce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dương onderschept slim de pass. Quang Dương probeert naar een medespeler te passen. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Khánh Huy speelt de bal door. Dolfo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervinski. Cervinski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Khắc Thành passt de bal in één keer door. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo speelt de bal door. Cisło is nu in balbezit. Cisło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 63%, AC Milan 37%.
CLB Quang Ngai - AC Milan 0:1

49e minuut.
Vincenti onderschept slim de pass. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo passt de bal met de wreef. Nola is nu in balbezit. Nola schiet op doel. Couce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Cabanne geeft een hoge lob. Khánh Huy kopt de bal weg. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo geeft een lange en hoge pass. Cisło springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - AC Milan 0:2

58e minuut.
Quang Dương maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Dolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolfo passt de bal zonder na te denken. Nola is nu in balbezit. Nola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Trung Phúc onderschept slim de pass. Trung Phúc passt de bal zonder na te denken. Martirosyan is nu in balbezit. Cisło onderschept slim de pass. Cisło haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Nola is nu in balbezit. Nola speelt de bal door. Cisło rent richting de bal. Cisło draait met de bal, schiet en ... Couce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - AC Milan 0:3

84e minuut.
Cervinski heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Thành geeft de bal voor. Nola rent richting de bal. Nola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cisło rent richting de bal. Cisło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - AC Milan 0:4

89e minuut.
Khánh Huy is nu in balbezit. Espíndola verovert de bal door een tackle van achteren. Espíndola speelt de bal door. Cisło rent richting de bal. Cisło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 61%, AC Milan 39%.
CLB Quang Ngai - AC Milan 0:4