Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Rāh 7th Sins
Normal Tactiek 4-3-3 A
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 35.6
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Jait probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sad Hujayrah de bal. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:1

18e minuut.
Izadi kopt de bal weg. Sumech speelt de bal door. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. Tabet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:2

20e minuut.
Siamiadi geeft de bal voor. Ayestaran kopt de bal weg. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane schiet op doel. Tabet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:3

32e minuut.
Mosyła is nu in balbezit. Mosyła geeft een lange en hoge pass. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:4

33e minuut.
Chouchane verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ibn-Latif met een sublieme pass. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chouchane met een sublieme pass. Daar is Izadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła haalt uit met een fantastische trap. Tabet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Rāh 62%, 7th Sins 38%.
Gerān Rāh - 7th Sins 0:5

46e minuut.
Er-Rai komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Aby-Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane onderschept slim de pass. Chouchane draait met de bal, schiet en ... Tabet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:6

47e minuut.
Aby-Hana rent richting de bal. Aby-Hana speelt de bal door. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran verovert de bal door een tackle van achteren. Ayestaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:7

51e minuut.
Jait met een sublieme pass. Klungelig pakt Ayestaran de bal. Ayestaran probeert naar een medespeler te passen. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sumech kopt de bal weg. Mosyła rent richting de bal. Mosyła geeft een lange en hoge pass. Ayestaran heeft problemen om de bal te vangen. Ayestaran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Izadi is nu in balbezit. Izadi geeft een lange en hoge pass. Jait geeft een lange en hoge pass. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Reis rent richting de bal. Reis geeft een lange en hoge pass. Mosyła kopt de bal weg. Chouchane rent richting de bal. Chouchane geeft een lange en hoge pass. Tabet bokst de bal weg. Ayestaran krijgt zijn hoofd ertegen. Tabet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Ayestaran rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:8

68e minuut.
Mosyła is nu in balbezit. Mosyła geeft een lange en hoge pass. Izadi onderschept slim de pass. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ait Lahcen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sad Hujayrah de bal. Izadi speelt de bal door. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Al-Malik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jait met een snelle inworp. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane schiet op doel. Tabet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Mosyła rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:9

78e minuut.
Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane passt de bal met de wreef. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:10

81e minuut.
Ibn-Latif probeert de bal aan de voet te houden. Jait met een sublieme pass. Klungelig pakt Al-Malik de bal. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - 7th Sins 0:11

83e minuut.
Ghadbhum passt de bal in één keer door. Aby-Hana probeert de bal aan de voet te houden. Ayestaran rent richting de bal. Chouchane rent richting de bal. Chouchane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Mosyła rent richting de bal. Izadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Izadi geeft een hoge lob. Mosyła geeft een hoge lob. Daar is Ayestaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Rāh 75%, 7th Sins 25%.
Gerān Rāh - 7th Sins 0:11