Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Divinos Rivas fc
Normal Tactiek 4222 def
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten excellent
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Jussila onderschept slim de pass. Melchiorsen is nu in balbezit. Melchiorsen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jussila de bal onder controle te krijgen. Jussila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Divinos - Rivas fc 0:1

2e minuut.
Enamorado met een sublieme pass. Giron is nu in balbezit. Giron passt de bal met de wreef. Millaldeo probeert de bal aan de voet te houden. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Cotun onderschept slim de pass. Cotun passt de bal met de wreef. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo geeft de bal voor. Jussila springt en kopt de bal. McGregor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Cotun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limpens met een sublieme pass. Duarte rent richting de bal. Jussila verovert de bal door een tackle van achteren. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Divinos - Rivas fc 0:2

8e minuut.
Giron geeft een lange en hoge pass. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak passt de bal zonder na te denken. Jussila is nu in balbezit. Jussila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Howard kopt de bal weg. Limpens heeft problemen om de bal te vangen. Limpens met een sublieme pass. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo passt de bal in één keer door. Jussila is nu in balbezit. Jussila haalt uit met een fantastische trap. McGregor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Divinos - Rivas fc 0:3

16e minuut.
Jussila rent richting de bal. Jussila geeft een lange en hoge pass. Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Divinos - Rivas fc 0:4

18e minuut.
Cotun onderschept slim de pass. Cotun met een sublieme pass. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Millaldeo is nu in balbezit. Klungelig pakt Millaldeo de bal. Millaldeo passt de bal zonder na te denken. Jussila is nu in balbezit. Jussila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pardo kopt de bal weg. Rudak geeft de bal voor. Daar is Faraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pardo rent richting de bal. Rudak verovert de bal door een tackle van achteren. Rudak geeft de bal voor. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo schiet op doel. McGregor bokst de bal weg. Jussila rent richting de bal. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Divinos - Rivas fc 0:5

37e minuut.
Yanes rent richting de bal. Millaldeo onderschept slim de pass. Millaldeo probeert naar een medespeler te passen. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rudak onderschept slim de pass. Rudak passt de bal in één keer door. Jussila rent richting de bal. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Divinos 73%, Rivas fc 27%.
Juventud Divinos - Rivas fc 0:5

46e minuut.
Polski komt het veld opgelopen. Koblak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Limpens kopt de bal weg. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo probeert naar een medespeler te passen. Jussila rent richting de bal. Jussila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Jussila verovert de bal door een tackle van achteren. Jussila draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Melchiorsen met een snelle inworp. Limpens geeft de bal voor. Klungelig pakt Millaldeo de bal. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. McGregor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
McGregor trapt de bal weg. Melchiorsen kopt de bal weg. Yanes is nu in balbezit. Millaldeo verovert de bal door een tackle van achteren. Millaldeo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Melchiorsen neemt de hoekschop. Yanes heeft problemen om de bal te vangen. Jussila is nu in balbezit. Jussila draait met de bal, schiet en ... McGregor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens is nu in balbezit. Limpens passt de bal met de wreef. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Divinos - Rivas fc 0:6

66e minuut.
Melchiorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorsen geeft een lange en hoge pass. Jussila is nu in balbezit. Jussila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Divinos - Rivas fc 0:7

69e minuut.
Limpens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melchiorsen rent richting de bal. Melchiorsen passt de bal zonder na te denken. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens verovert de bal door een tackle van achteren. Limpens geeft een hoge lob. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. McGregor trapt de bal weg. Melchiorsen kopt de bal weg. Jussila is nu in balbezit. Jussila draait met de bal, schiet en ... McGregor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Limpens passt de bal zonder na te denken. Rudak is nu in balbezit. Rudak geeft een lange en hoge pass. Jussila probeert de bal aan de voet te houden. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cotun passt de bal in één keer door. Melchiorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorsen speelt de bal door. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Divinos - Rivas fc 0:8

86e minuut.
Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens geeft de bal voor. Jussila rent richting de bal. Daar is Jussila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jussila schiet op doel. McGregor bokst de bal weg.

89e minuut.
Inworp. Melchiorsen met de inworp. Limpens geeft een lange en hoge pass. Jussila is nu in balbezit. Jussila geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Divinos 80%, Rivas fc 20%.
Juventud Divinos - Rivas fc 0:8