Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Romero F.C A.D Aguilas Supremas.
Normal Tactiek Victoria
38% Balbezit 62%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 51.6
adequate Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen average


7e minuut.
Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Bulajić rent richting de bal. Bulajić passt de bal zonder na te denken. Daar is López Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Clemente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Canda passt de bal zonder na te denken. España rent richting de bal. España geeft een lange en hoge pass. Daar is López Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:1

10e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Bulajić met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente rent richting de bal. López Clemente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cravo kopt de bal weg. Klungelig pakt Caravaca de bal. Canda is nu in balbezit. López Clemente rent richting de bal. López Clemente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems onderschept slim de pass. Huysegems draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:2

19e minuut.
Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems verovert de bal door een tackle van achteren. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bulajić is nu in balbezit. Leiva met een sublieme pass. Daar is Canda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Huysegems passt de bal zonder na te denken. Bulajić rent richting de bal. Bulajić passt de bal zonder na te denken. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:3

23e minuut.
Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems passt de bal met de wreef. López Clemente rent richting de bal. López Clemente draait met de bal, schiet en ... España probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:4

30e minuut.
Canda heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert España de bal onder controle te krijgen. Francia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:5

33e minuut.
Lanchester bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch onderschept slim de pass. Cravo met een sublieme pass. Canda rent richting de bal. Canda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Huysegems onderschept slim de pass. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. López Clemente rent richting de bal. López Clemente haalt uit met een fantastische trap. Francia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Romero F.C 89%, A.D Aguilas Supremas. 11%.
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:6

46e minuut.
Brandolini komt het veld opgelopen. Czibor komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Del Cid de bal onder controle te krijgen. Cravo kopt de bal weg. De Vreese heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. López Clemente rent richting de bal. López Clemente haalt uit met een fantastische trap. Francia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems passt de bal zonder na te denken. Daar is Canda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:7

53e minuut.
Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić passt de bal in één keer door. López Clemente heeft problemen om de bal te vangen. López Clemente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:8

57e minuut.
Bulajić passt de bal zonder na te denken. López Clemente rent richting de bal. España legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! López Clemente raakt geblesseerd tijdens het duel. López Clemente kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Francia met een sublieme pass. Brandolini kopt de bal weg. Klungelig pakt Canda de bal. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Morar passt de bal zonder na te denken. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
López Clemente rent richting de bal. Canda rent richting de bal. López Clemente rent richting de bal. Canda rent richting de bal. Canda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
López Clemente heeft problemen om de bal te vangen. De Vreese is nu in balbezit. López Clemente onderschept slim de pass. López Clemente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:9

69e minuut.
Huysegems rent richting de bal. Huysegems geeft een hoge lob. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:10

72e minuut.
Viana speelt de bal door. Bulajić rent richting de bal. Caravaca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bulajić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bulajić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:11

77e minuut.
Huysegems speelt de bal door. Klungelig pakt Cravo de bal. Cravo met een sublieme pass. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:12

80e minuut.
Inworp. Elytis komt het veld opgelopen. Księżyc komt het veld opgelopen. Manov komt het veld opgelopen. Viana met de inworp. Huysegems rent richting de bal. Huysegems geeft een lange en hoge pass. López Clemente maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:13

80e minuut.
Núñez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coca de bal. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc draait met de bal, schiet en ... Francia bokst de bal weg.

82e minuut.
López Clemente geeft de bal voor. Elytis rent richting de bal. Elytis geeft een lange en hoge pass. Księżyc rent richting de bal. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Huysegems heeft problemen om de bal te vangen. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt López Clemente de bal. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:14

85e minuut.
López Clemente is nu in balbezit. López Clemente probeert naar een medespeler te passen. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:15

86e minuut.
Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajić passt de bal met de wreef. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:16

89e minuut.
Klungelig pakt Caravaca de bal. Księżyc rent richting de bal. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc rent richting de bal. Księżyc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. De Vreese met een harde bal richting middenveld. Manov kopt de bal weg. Klungelig pakt López Clemente de bal. López Clemente draait met de bal, schiet en ... Francia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Romero F.C 94%, A.D Aguilas Supremas. 6%.
Academia Romero F.C - A.D Aguilas Supremas. 0:17