Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santrio Láza As Trenčín
Ludwik killa Tactiek PrydaGamesV2
53% Balbezit 47%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 64.8
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizňák verovert de bal door een tackle van achteren. Kubizňák met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Klímek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klímek passt de bal zonder na te denken. Filczyk rent richting de bal. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen. Blanc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Klímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klímek geeft een lange en hoge pass. Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blanc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Blanc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - As Trenčín 0:1

11e minuut.
Hložek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hložek passt de bal in één keer door. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santrio Láza - As Trenčín 1:1

15e minuut.
Škrobák rent richting de bal. Škrobák met een sublieme pass. Kubizňák probeert de bal aan de voet te houden. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Blanc bokst de bal weg.

16e minuut.
De Pinto onderschept slim de pass. De Pinto speelt de bal door. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák geeft een hoge lob. Delgado springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - As Trenčín 1:2

32e minuut.
Škrobák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hložek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Dadaşov geeft een hoge lob. Delgado springt en kopt de bal. Blanc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Klímek geeft een lange en hoge pass. Daar is Yazıcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Blanc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - As Trenčín 1:3

41e minuut.
Kubizňák passt de bal zonder na te denken. Biesiekierski heeft problemen om de bal te vangen. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Blanc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

45e minuut.
Dadaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Dadaşov speelt de bal door. Škrobák is nu in balbezit. Škrobák geeft een hoge lob. Delgado springt en kopt de bal. Blanc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 82%, As Trenčín 18%.
Santrio Láza - As Trenčín 1:3

46e minuut.
Montero komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Borostyáni rent richting de bal. Borostyáni passt de bal in één keer door. Zahatňanský is nu in balbezit. Zahatňanský geeft een hoge lob. Liga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Škrobák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vukšič komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Inworp. Filczyk met de inworp. Klímek is nu in balbezit. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Blanc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Doeltrap. Blanc trapt de bal weg. Dadaşov kopt de bal weg. Montero controleert de bal met de borst. Montero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dadaşov onderschept slim de pass. Dadaşov geeft een hoge lob. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Blanc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - As Trenčín 1:4

89e minuut.
Hamborský probeert naar een medespeler te passen. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki passt de bal in één keer door. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Blanc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 72%, As Trenčín 28%.
Santrio Láza - As Trenčín 1:4