Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pablo Escobar FC Lastomír
demon Tactiek MA343
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.4 gemiddelde waardering 57.2
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Ayma kopt de bal weg. Inworp. Stefanowski met een snelle inworp. Massot is nu in balbezit. Massot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Šulej probeert naar een medespeler te passen. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz passt de bal met de wreef. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small schiet op doel. Morar bokst de bal weg.

29e minuut.
Biernacki rent richting de bal. Šulej onderschept slim de pass. Šulej speelt de bal door. Chappuis is nu in balbezit. Chappuis schiet op doel. Morar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Massot passt de bal in één keer door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal zonder na te denken. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel. Morar bokst de bal weg.

35e minuut.
Mustikkamäki geeft een hoge lob. Inworp. Stefanowski met de inworp. Massot geeft een lange en hoge pass. Díaz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 69%, FC Lastomír 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Pablo Escobar - FC Lastomír 0:0

47e minuut.
Stefanowski passt de bal zonder na te denken. Massot rent richting de bal. Massot passt de bal zonder na te denken. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ayma passt de bal in één keer door. Chebík rent richting de bal. Massot verovert de bal door een tackle van achteren. Massot geeft de bal voor. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stefanowski passt de bal in één keer door. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz passt de bal zonder na te denken. Daar is Stefanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanowski geeft de bal voor. Morar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Chwalibóg probeert naar een medespeler te passen. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski passt de bal zonder na te denken. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chwalibóg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hubek komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lippke komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Stredný kopt de bal weg. Stucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucki passt de bal met de wreef. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Morar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Klungelig pakt Massot de bal. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small met een sublieme pass. Chappuis is nu in balbezit. Chappuis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Krupzky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biernacki is nu in balbezit. Biernacki passt de bal met de wreef. Kolar is nu in balbezit. Kolar draait met de bal, schiet en ... Sojka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 75%, FC Lastomír 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Pablo Escobar - FC Lastomír 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Felc onderschept slim de pass. Massot is nu in balbezit. Massot geeft een lange en hoge pass. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

94e minuut.
Stucki kopt de bal weg. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski geeft de bal voor. Chappuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

105e minuut.
Ayma is nu in balbezit. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small passt de bal zonder na te denken. Chappuis rent richting de bal. Chappuis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 70%, FC Lastomír 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Pablo Escobar - FC Lastomír 0:0

112e minuut.
Mustikkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis verovert de bal door een tackle van achteren. Chappuis geeft een lange en hoge pass. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Morar bokst de bal weg.

117e minuut.
Stucki passt de bal zonder na te denken. Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

118e minuut.
Stefanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massot is nu in balbezit. Massot passt de bal met de wreef. Chappuis is nu in balbezit. Chappuis haalt uit met een fantastische trap. Morar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mustikkamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Small rent richting de bal. Small schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 69%, FC Lastomír 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Pablo Escobar - FC Lastomír 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Chappuis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Stredný neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sojka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Lastomír 1:0
---
Díaz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Pablo Escobar - FC Lastomír 1:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Počiatek neemt zijn aanloop.
---
Stefanowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Morar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Kolar neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stucki neemt zijn aanloop. Morar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Biernacki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Massot legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - FC Lastomír 1:2
---
Chebík legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sojka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---