Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grupo Desportivo Valcavalense MANGOLÉ FC
prova Tactiek Amorim
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 56.6
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Bonsema geeft een hoge lob. Arnao is nu in balbezit. Carvoeiro begaat een overtreding. Carvoeiro krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real geeft een lange en hoge pass. Wahid heeft problemen om de bal te vangen. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gămălie speelt de bal door. Rantaharju speelt de bal door. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroza is nu in balbezit. Pedroza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Carrasqueira rent richting de bal. Sędziak rent richting de bal. Sędziak speelt de bal door. Bonsema rent richting de bal. Bonsema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - MANGOLÉ FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grupo Desportivo Valcavalense 65%, MANGOLÉ FC 35%.
Grupo Desportivo Valcavalense - MANGOLÉ FC 0:1

47e minuut.
Zbarakh met een sublieme pass. Inworp. Carrasqueira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Arnao rent richting de bal. Pedroza rent richting de bal. Pedroza passt de bal met de wreef. Bonsema rent richting de bal. Bonsema haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz met een sublieme pass. Rantaharju met een sublieme pass. Bonsema bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsema haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sędziak passt de bal zonder na te denken. Arnao is nu in balbezit. Arnao speelt de bal door. Pedroza is nu in balbezit. Pedroza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pedroza is nu in balbezit. Pedroza passt de bal zonder na te denken. Rantaharju speelt de bal door. Bonsema controleert de bal met de borst. Bonsema draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rantaharju met een sublieme pass. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie speelt de bal door. Bonsema rent richting de bal. Bonsema haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Arnao passt de bal met de wreef. Rantaharju met een sublieme pass. Bonsema is nu in balbezit. Bonsema draait met de bal, schiet en ... Langiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - MANGOLÉ FC 0:2

90e minuut.
Korobka met een sublieme pass. Sędziak speelt de bal door. Bonsema is nu in balbezit. Bonsema draait met de bal, schiet en ... Langiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - MANGOLÉ FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grupo Desportivo Valcavalense 65%, MANGOLÉ FC 35%.
Grupo Desportivo Valcavalense - MANGOLÉ FC 0:3