Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Nova 2023 Real Madrid X
Plano 1 Tactiek g
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.4 gemiddelde waardering 63.7
weak Schieten incredible
average Passen excellent
adequate Verdedigen outstanding


3e minuut.
Gammelholm verovert de bal door een tackle van achteren. Gammelholm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Flakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flakowski geeft de bal voor. Bula krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Conte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Flakowski speelt de bal door. Gammelholm is nu in balbezit. Gammelholm geeft de bal voor. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:1

7e minuut.
Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç passt de bal in één keer door. Bula is nu in balbezit. Bula draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wróbel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gammelholm zal de hoekschop nemen. Bula springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:2

12e minuut.
Daar is Camboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adólfsson rent richting de bal. Muhaciroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Muhaciroğlu geeft een lange en hoge pass. Bula maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:3

15e minuut.
Bula is nu in balbezit. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu schiet op doel. Wróbel probeert de bal aan de voet te houden. Conte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:4

15e minuut.
Bula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

16e minuut.
Kolotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas geeft een hoge lob. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Flakowski geeft een lange en hoge pass. Rolim kopt de bal weg. Adólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:5

21e minuut.
Wróbel is nu in balbezit. Wróbel passt de bal met de wreef. Rolim heeft problemen om de bal te vangen. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Çatkıç passt de bal met de wreef. Muhaciroğlu rent richting de bal. Saloio rent richting de bal. Muhaciroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Conte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:6

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Çatkıç geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. Conte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:7

36e minuut.
Saloio verovert de bal door een tackle van achteren. Gammelholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelholm geeft een hoge lob. Muhaciroğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Conte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:8

38e minuut.
Flakowski is nu in balbezit. Flakowski geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Conte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:9

40e minuut.
Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:10

44e minuut.
Ougas passt de bal in één keer door. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç speelt de bal door. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Nova 2023 78%, Real Madrid X 22%.
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:10

47e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Conte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:11

49e minuut.
Flakowski met een sublieme pass. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Wróbel is nu in balbezit. Muhaciroğlu onderschept slim de pass. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:12

53e minuut.
Rolim heeft problemen om de bal te vangen. Ilardi rent richting de bal. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Wróbel probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Flakowski kopt de bal weg. Gammelholm rent richting de bal. Gammelholm speelt de bal door. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Flakowski rent richting de bal. Flakowski passt de bal in één keer door. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:13

61e minuut.
Conte met een sublieme pass. Flakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Flakowski passt de bal met de wreef. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Flakowski is nu in balbezit. Flakowski passt de bal zonder na te denken. Muhaciroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:14

67e minuut.
Flakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Flakowski passt de bal zonder na te denken. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç geeft een hoge lob. Muhaciroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Çatkıç probeert naar een medespeler te passen. Flakowski rent richting de bal. Flakowski probeert naar een medespeler te passen. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. Conte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Flakowski is nu in balbezit. Flakowski passt de bal met de wreef. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. Conte maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:15

78e minuut.
Çatkıç kopt de bal weg. Flakowski rent richting de bal. Flakowski geeft een hoge lob. Daar is Muhaciroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:16

83e minuut.
Pedroni geeft de bal voor. Klungelig pakt Muhaciroğlu de bal. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Conte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Nova 2023 79%, Real Madrid X 21%.
Vila Nova 2023 - Real Madrid X 0:16