Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: la la land
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27538
telep FC Alpina
**6v-2-2 Tactiek 4-4-2RAC
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.2 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen solid


9e minuut.
Gullit is nu in balbezit. Andrejić onderschept slim de pass. Andrejić passt de bal zonder na te denken. Šetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šetka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Stošić is nu in balbezit. Jakšić is nu in balbezit. Jakšić met een sublieme pass. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ionescu geeft een hoge lob. Vukobrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić begaat een overtreding. Andrejić krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Brajović passt de bal met de wreef. Joman rent richting de bal. Joman probeert naar een medespeler te passen. Šetka rent richting de bal. Šetka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gullit rent richting de bal. Brajović verovert de bal door een tackle van achteren. Brajović speelt de bal door. Andrejić rent richting de bal. Andrejić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gullit rent richting de bal. Šetka verovert de bal door een tackle van achteren. Šetka passt de bal zonder na te denken. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gullit rent richting de bal. Brajović verovert de bal door een tackle van achteren. Brajović passt de bal zonder na te denken. Šetka is nu in balbezit. Šetka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Šetka rent richting de bal. Šetka passt de bal zonder na te denken. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić onderschept slim de pass. Andrejić draait met de bal, schiet en ... Gadžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telep 66%, FC Alpina 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
telep - FC Alpina 0:0

52e minuut.
Apaçık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez begaat een overtreding. Gutierrez krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bulić met een harde bal richting middenveld. Gutierrez heeft problemen om de bal te vangen. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:1

77e minuut.
Gutierrez probeert naar een medespeler te passen. Stošić geeft een lange en hoge pass. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Andrejić onderschept slim de pass. Andrejić met een sublieme pass. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:2

86e minuut.
Gullit met een sublieme pass. Vukobrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejić schiet op doel. Gadžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telep 50%, FC Alpina 50%.
telep - FC Alpina 0:2